VESNA ZMIJANAC OTPEVALA HIT I VRATILA SE IZ MRTVIH: Ovo je pevačica koje je usput morala da se reši za 5.000 evra (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je devedesetih godina, kako sama kaže, bila početnik, a velika zvezda narodne muzike bila je bliska sa nekim ljudima, pa joj je uzela pesmu.

VESNA ZMIJANAC OTPEVALA HIT I VRATILA SE IZ MRTVIH: Ovo je pevačica koje je usput morala da se reši za 5.000 evra (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

Nakon deset godina medijske ilegale, pevačica Marina Živković  2018. godine progovorila je u emisiji "20 vek" o svom životu, muzici, ali i jednom hitu koji je morala da "ustupi" poznatoj koleginici Vesni Zmijanac

- Zoran Bašanović je toliko bio uporan i snimili smo album. To je taj prvi CD koji je bio izdat sa PGP. Urađena je i pesma "Malo po malo" kod Perice Zdravkovića i trebalo je da uđem u studio da je snimim, a onda se pojavila gospođa Vesna Zmijanac i rekla: "Ovo je za mene pesma" - ispričala je Marina tom prilikom, te otkrila ko je prelomio da njena pesma ode Vesni:

- Pa, prelomilo je 5.000 evra. Bilo je tu i još nekih stvari, ali ne bih sada o tome. Bila sam početnik, ona je bila bliska sa nekim ljudima, pa sam morala da prepustim pesmu. Toliko su joj se dopali ti moji povratni trileri da je i ona htela tako. Izvini Vesna, ali znaš da je to istina (smeh). 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marina Živković bila je jedna od atraktivnijih pevačica devedesetih

Živkovićeva je na kraju naglasila:

- Taj hit je otpevala Vesna i sa njim se vratila iz mrtvih!

Podsećamo, Marina Živković bila je jedna od najpopularnijih javnih ličnosti tokom devedesetih godina. Publika ju je zavolela zbog dobrog glasa i atraktivnosti, pa se njeni hitovi i dan danas pevaju na raznim slavljima. Snimila je pet albuma i na vrhuncu slave je, kako prenose mediji, odlučila da napusti estradnu scenu. Povukla si i "preusmerila na nešto drugo" - bavi se "čitanjem duša". Inače, Marinu su svojevremeno zvali i ženski Aca Lukas. 

Ona je ranije istakla da nema nameru da se vraća muzici i da sada živi mirno i spokojno, te i da u tome uživa. Mnoge je iznenadila vest da je pevačica postala šamanka, a ime koje je u skladu sa novom verom dobila joj je Maha Matra (velika mantra).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading