SLOBA IZVEO SINA U ŠETNJU HRAMOM SVETOG SAVE: Emotivna objava našeg pevača TOPI SRCA, čuju se i zvona (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tata i sin provode vreme zajedno!

SLOBA IZVEO SINA U ŠETNJU HRAMOM SVETOG SAVE: Emotivna objava našeg pevača TOPI SRCA, čuju se i zvona (FOTO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Poznati pevač Sloba Radanović nedavno je privukao pažnju javnosti svojom posetom Hramu Svetog Save u Beogradu, gde je bio u društvu svog sina Damjana. Kroz objavu na svom Instagram profilu, Sloba je podelio trenutke iz hrama, prikazujući kako gura kolica sa svojim naslednikom. Iako sebe nije prikazao u kadru, očigledno je bilo koliko je srećan zbog ove posete, kao i koliko mu znači da deli duhovne trenutke sa svojim sinom.

Gde si došao, beko? - rekao je Sloba nasledniku.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović sa sinom u Hramu Svetog Save

Ovaj potez Sloba je još jednom potvrdio svoju otvorenost prema javnosti u vezi sa svojom verom. Kroz brojne intervjue i javne nastupe, pevač je isticao značaj vere u svojoj svakodnevici, te je ova poseta Hramu Svetog Save samo još jedan dokaz njegove posvećenosti svojim duhovnim vrednostima.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović sa sinom u Hramu Svetog Save

Sloba Radanović nije tajio koliko mu je vera bitna u životu. Kroz svoje javne nastupe, on je često isticao kako mu vera pomaže da pronađe smisao i snagu u teškim trenucima. Otvoreno je govorio o svojim duhovnim vrednostima, te je sa svojim fanovima delio i deliće svoje duhovno putovanje.

Njegova poseta Hramu Svetog Save nije iznenađujuća s obzirom na javno izražavanje njegove vere. Ovaj potez je još jedan primer kako javne ličnosti mogu uticati na promociju duhovnosti i povezanosti sa tradicijom kroz svoje postupke i javne istupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading