OGLASILO SE MINISTARSTVO ZBOG SLOBE RADANOVIĆA: Hitno reagovali nakon navoda je pevač UPAO u školu i TERORISAO DECU!

Autor:

Zabava

03.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta su rekli povodom slučaja Slobe Radanovića koji je navodno upao u školu i pretio deci!

OGLASILO SE MINISTARSTVO ZBOG SLOBE RADANOVIĆA: Hitno reagovali nakon navoda je pevač UPAO u školu i TERORISAO DECU!

Foto: printscreen/Google Maps, Printscreen/RTV Pink

Folk pevač Sloba Radanović našao se u centru skandala zbog optužbi roditelja đaka četvrtog razreda Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička banja. Naime, kako se navodi, incident se dogodio krajem marta, a deo roditelja tvrdi da je folker, inače očuh jednog đaka, "terorisao ceo razred". Sloba je, navodno, nenajavljeno upao na čas i pretio deci, a ovim povodom se sada oglasilo i Ministarstvo prosvete, ali i Uprava škole, na čelu sa direktorkom.

Naime, kako su naveli iz ove ustanove, oni su obavešteni o incidentu, te će sada pratiti dalje postupanja škole u ovom slučaju, budući da se roditelji nisu obraćali ministarstvu za pomoć.

Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će pratiti postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole - istakli su iz Ministarstva, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović upao u školu i pretio deci

Na dan događaja nisam bila u školi, ali dobila sam izveštaj od učiteljice. Kontaktiraću vas kad budem upoznata sa svim detaljima oko ovoga - poručila je direktorka škole, Olivera Korošec.

Inače, ovim povodom oglasila se i Jelena Radanović, Slobina supruga, koja je istakla da je priča o spornom incidentu nebulozna, te tvrdi da je pevač otišao u školu kako bi rešio nesporazum između svog posinka i jednog školskog druga. Ona takođe ističe da majke dece prave dramu, te da je priča zabavna jer je u pitanju njen muž, koji je poznata ličnost.

Videla sam tekst. To je čista nebuloza. On je otišao u školu kako bi izmirio mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su deca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na decu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu. Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje... - započela je Jelena, preneo je Blic, te je kratko nastavila:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića

Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su deca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namera jeste bila samo da se dečaci izmire i lepo druže.

Podsetimo, majka učenika je ranije izjavila da je Sloba preplašio decu.

Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može. Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - izjavila je majka učenika za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Matej

03.04.2024 19:27

Ne izvrći priču manipulatorko! Okrećeš stvari, kako tebi odgovara.Nema opravdaja za agresiju i neprimereno ponašanje. Drugo, ti si staratelj toj deci i imaš moralnu obavezu da ih obilaziš u školi i da ih vaspitavaš. Ko je Sloba u njihovom životu. Deca imaju oca, on je očuh. Nema nikakvog osnova za bahato i neprimereno ponašanje.Nikakvog opravdanja nema , da upada na čas i da demonstrira silu i dr.i dr. Treba roditelji da ga tuže a tebe da prijave Cenru za socijalni rad. Ne "klaparaj" više i ne izigravaj njegovog "drvenog advokata." Treba Igor da uloži tužbu i da vrati starateljstvo nad decom i da ih uzme.

Milena

03.04.2024 20:18

Ovo je za svaku osudu. Balvan mnogo poletio kokošinjac mu dao krila.