VODITELJ PINKA SE HITNO OGLASIO: Suočio se sa LOPOVIMA koji su ga OPLJAČKALI!

Autor:

Zabava

29.04.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Nemanja Velikić je uputio jasnu poruku, nakon što ga je jedna porodica opljačkala u supermarketu!

VODITELJ PINKA SE HITNO OGLASIO: Suočio se sa LOPOVIMA koji su ga OPLJAČKALI!

Foto: Instagram.com

Nemanja Velikić

Voditelj Nemanja Velikić postao je žrtva krađe dok je obavljao kupovinu u marketu, kako je Republika prva objavila. Prema njegovim tvrdnjama, opljačkala ga je jedna porodica, a on je nakon toga na svom Instagram profilu objavio fotografije i snimak koji pokazuju tri nepoznate osobe koje su učestvovale u krađi.

Nakon što je objavio sporne materijale na društvenim mrežama, Nemanja je dobio veliku podršku od javnosti. Mnogi su mu pružili reči podrške i empatije, a stotine poruka stiglo je putem Instagrama. Međutim, najveće iznenađenje došlo je kada se javila žena koja je ukrala novčanik. Ona je kontaktirala voditelja i tvrdila da želi da mu vrati novčanik, na šta je Nemanja izrazio svoje nezadovoljstvo zbog toga što nije odmah reagovala i vratila mu ukradeni novčanik.

 

- Svima se zahvaljujem na empatiji i na svemu što ste pokazali, kao i na stotine poruka koje sam dobio putem Instagrama. Jutros se javila žena koja je juče ukrala novčanik, rekla je da je novčanik uzela kako bi mi ga vratila, mislim apsurdna izjava i glupost neopevana. Ja sam joj postavio pitanje: "Zašto ga odmah niste vratili, i zašto me juče niste zvali, nego ste čekali da prođe 12 sati?", da bi mi odgovorila: "Pa eto, sve je tu". Sve je tu, a šta, to nije trebalo da bude tu, jer ženo, uzela si moj novčanik, lopov si i tačka - rekao je Nemanja, pa dodao:

- Poenta je da je žena videla moje objave na Instagramu, verovatno me je tražila ili šta god. Rekla mi je da me je odmah prepoznala i da je znala da se radi o meni, ja uopšte ne znam da li je to bitno u ovom momentu, ali bez obzira ko da je, javna ličnost ili ne, takve stvari se ne rade. Kada uzmete tuđe, svoje ćete izgubiti duplo, to morate da znate i od tuđeg nikada ne biva svoje, tako kaže naš narod. Znači ne uzimate tuđe, ako nađete, pošteno vratite - poručio je voditelj na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Nemanja Velikić

 


Nemanja je javno izrazio svoje nezadovoljstvo i iznenađenje postupkom žene koja je ukrala novčanik. Istakao je da je bitno da je žena reagovala nakon što je videla njegove objave na Instagramu, ali je isto tako naglasio da takvi postupci, bez obzira na to ko je u pitanju, nisu prihvatljivi. Njegova poruka bila je jasna - ne uzimati tuđe i vraćati pronađeno, jer se tako čini ono što je ispravno.

Nakon ovog incidenta, Nemanja je dobio podršku svojih pratilaca na društvenim mrežama, a njegova poruka o poštenju i vraćanju tuđeg osvojila je simpatije mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
StevaDžo

29.04.2024 13:57

Čim si ti "voditelj" na Pink TV tebi u životu bolja preporuka nije potrebna....nadam se da ti nije teško pročitati komentar....naročito ono između redova....poz od ratni veteran....iz Bayern