MARKO MILJKOVIĆ IZ SAMICE PRAVO NA SASLUŠANJE: Sa lisicama na rukama poslao skandaloznu poruku!

Autor:

Zabava

15.05.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković sa lisicama na rukama doveden na saslušanje!

Marko Miljković, poznata javna ličnost, bio je suočen sa saslušanjem u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon što je u noći 13. maja priveden pod optužbom za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. U pratnji policije, Miljković je stigao u zgradu tužilaštva, a izjavom "Evo, 40 sati samice, zbog razbijenih jaja!" dao je naslutiti da je tokom pritvaranja proveo određeno vreme u izolaciji.

Prema informacijama izjavljenim, Marko Miljković je optužen za krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, koje podrazumeva narušavanje javnog reda i mira, pretnje i vređanje policijskih službenika, kao i pokušaj fizičkog napada na jednog od njih. Incident je navodno počeo u zgradi na Bežanijskoj kosi, gde je Miljković stanovao, da bi kulminirao u prostorijama Policijske stanice Novi Beograd.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Prema saznanjima Telegrafa, Marku Miljkoviću preti kazna od 6 meseci do dve godine zatvora zbog navedenih optužbi. Saslušanje pred javnim tužiocem zakazano je za 15.05.2024. godine, gde će se odlučivati o daljim koracima u ovom slučaju.


Ovaj incident je izazvao pažnju javnosti zbog učešća poznate ličnosti, kao i zbog neobičnih okolnosti koje su ga pratile, poput izjave prilikom dolaska na saslušanje. S obzirom na javni interes za ovaj slučaj, očekuje se da će dalji razvoj događaja biti praćen sa pažnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading