MARKO MILJKOVIĆ ZAVRŠIO U LUDNICI: Ne mogu da ga obuzdaju, policija opkolila bolnicu! (VIDEO)

Autor: M.P. / M. I.

Zabava

13.05.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je primljen u bolnicu Laza Lazarević, gde će biti testiran.

Pobednica "Zadruga 2" Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković vrlo su aktivni na društvenim mrežama, a na platformi Jutjub izbacili su snimak na kom se vidi kako im je policija došla u stan po prijavi. Miljković je pokušao da objasni šta se desilo.

Prema informacijama, Miljković je izrazio svoje nezadovoljstvo time što su komšije "bacale pomije" na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 30 jaja na njihovu terasu. Ovo neobično rešenje problema dovelo je do sukoba i, na kraju, do privođenja.

- Umesto da budem sa decom, sada me vode u Lazu, idem sad da me testiraju da li sam normalan - ponavljao je Miljković, kako otkriva izvor za Informer.

Naš portal našao se na licu mesta, gde smo zatekli Miljkovića, kog policija izvodi iz Urgentnom centra, sa lisicama na rukama, a on ne prestaje da divlja i dobacuje. Prevezen je u bolnicu Laza Lazarević, gde će biti testiran, kako je i sam priznao. Miljković je neprestano dobacivao i komentarisao ono što se dogodilo, a javnost čeka zvaničnu informaciju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

Nedugo pre hapšenja, Miljković je na svom jutjub kanalu objavio snimak razgovora sa policajcima koji su došli zbog spornog incidenta. Ova reakcija na trenutnu situaciju deluje kao neobičan potez, ali istovremeno pruža uvid u njegovu perspektivu događaja.

Informacije do kojih su mediji došli takođe otkrivaju da je Miljković negativan na alkohol i narkotike, što postavlja pitanje šta je tačno dovelo do ovog incidenta i njegovog trenutnog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kikimora

14.05.2024 00:20

Hahaha. 'Policija opkolila bolnicu'. Kao da su u pitanju Carls Menson i Hanibal Lektor. Mon dieu