PEVAČICA IMALA STRAVIČAN UDES: U automobilu se nalazila i beba, osvanuli UZNEMIRUJUĆI detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica doživela užasnu nesreću sa decom u automobilu.

PEVAČICA IMALA STRAVIČAN UDES: U automobilu se nalazila i beba, osvanuli UZNEMIRUJUĆI detalji! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Pevačica Šer Lojd nedavno je doživela saobraćajnu nesreću sa svojom petogodišnjom i osmomesečnom ćerkom. Na svom Instagram profilu, ona je podelila fotografiju svog automobila, Ford Ranger-a, i upozorila sve svoje pratioce na ozbiljan problem koji je doživela. Kako je navela, kočnice su joj potpuno otkazale bez upozorenja dok je vozila svoju decu, a uzrok je bio totalni kvar motora zbog mokrog kaiša. Pevačica je istakla da je srećna što je cela porodica preživela ovaj incident, ali je istovremeno upozorila sve vlasnike ili potencijalne kupce Ford Ranger-a da budu oprezni, jer je njen automobil otišao u penziju mnogo pre svog vremena.

- Ovo je moj "Ford Ranger". Kočnice su mi potpuno otkazale bez upozorenja dok sam vozila svoju bebu i petogodišnje dete. Došlo je totalnog kvara motora zbog mokrog kaiša. Svako ko ga poseduje ili razmišlja da ga kupi, oprez! Brojim svoje srećne zvezde jer je moja porodica preživela. Ovo prelepo vozilo je, međutim, otišlo u penziju mnogo pre svog vremena - napisala je pevačica na društvenim mrežama.

 

 

Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno među vlasnicima istog ili sličnog modela automobila. Mnogi su izrazili zahvalnost pevačici na upozorenju, dok su se drugi pridružili diskusiji o problemima sa kočnicama i održavanju vozila. Incident poput ovog podseća nas koliko je važno redovno održavanje automobila, kao i pažnja prilikom vožnje, posebno ako su u vozilu prisutna deca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading