DEKOLTE DOSTOJAN ZLATNE PALME! Manekenka BOMBASTIČNIM izdanjem zapalila Kan, mamila uzdahe na crvenom tepihu!

Autor:

Zabava

15.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka i model Rouz Bertram privlačila je poglede na otvaranju Kanskog festivala.

DEKOLTE DOSTOJAN ZLATNE PALME! Manekenka BOMBASTIČNIM izdanjem zapalila Kan, mamila uzdahe na crvenom tepihu!

Foto: Credit: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međunarodni filmski festival u Kanu otvoren je sinoć, a 77. izdanje smotre na Kroazeti okupilo je mnoga poznata imena iz sveta kinematografije i šoubiznisa. 

Premijerom filma "Drugi čin" označen je početak festivala u Kanu, a počasna Zlatna palma za životno delo uručena je čuvenoj Meril Strip. Crvenim tepihom su prošetale neke od najlepših žena sveta, a ogromnu pažnju privukla je manekenka Rouz Bertram

Republika

Foto: Credit: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Rouz Bertram

Vatreno crvenim izdanjem i bujnim poprsjem "zapalila" je Kan i "ukrala" poglede. Rouz je  prekršila glavno nepisano pravilo na crvenom tepihu. Pojavila se u crvenoj haljini, ali modni stručnjaci ističu da je njena haljina za tradicionalnu manifestaciju pun pogodak. Kreacija koju je nosila, inspirisana je krojevima iz 19. veka - materijala dugačkog nekoliko metara i korseta koji ističe struk.

Rouz Bertram je belgijska manekenka koja je imala samo 13 godina kada je njena majka potpisala ugovor sa agencijom za modele. Prepoznatljivost je stekla zahvaljujući vezama sa poznatim fudbalerima. Sa 17 godina upoznala je sa Gregorija van der Vila sa kojim je i stupila u vezu. Dobili su dve ćerke, a potom prekinuli odnos. Godine 2022. tabloidi su pisali da je Bertram u vezi sa Kilijanom Mbapeom.

Foto: Credit: Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / PA Images / Profimedia

 

Slavna Meril Strip pojavila se u stilu dive, sva u belom, a počasnu Zlatnu palmu za životno delo uručila joj je Žilijet Binoš. Pri tom, glumice nisu uspele da sakriju suze i pustile su da emocije iz njih isteku, te je sama dodela prestižne Zlatne palme na otvaranju festivala bila izuzetno emotivna.

Republika

Foto: Profimedia

Meril Strip

Do 25. maja u Kanu će ukupno biti prikazano 230 dugometražnih i kratkometražnih ostvarenja razvrstanih u 27 različitih programa. Jedan od najiščekivanijih naslova ove godine nesumnjivo je "Megalopolis" Frensisa Forda Kopole, koji je u trci za treću Zlatnu palmu u svojoj karijeri sa još 21 ostvarenjem iz 12 zemalja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading