OSTOJA MIJAILOVIĆ ZAGRMEO PRED DRUGI MEČ: Tražili smo ekspertizu suđenja, ali ne vršimo NELJUDSKI I NESPORTSKI pritisak na arbitre

Autor:

Sport

15.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam pristalica okretanja tribine protiv arbitara i etiketiranja istih putem sredstava informisanja, kaže predsednik Partizana pred drugi duel protiv Crvene zvezde.

OSTOJA MIJAILOVIĆ ZAGRMEO PRED DRUGI MEČ: Tražili smo ekspertizu suđenja, ali ne vršimo NELJUDSKI I NESPORTSKI pritisak na arbitre

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras (19.30) Partizan u drugom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige sa prednošću od 1-0 koju su stekli trijumfom sa 85:82 u prvom meču. Zbog toga, kao i svega prikazanog u ligaškom delu, izabranici Janisa Sferopulosa su i dalje favoriti da slave pred svojim navijačima i da sa 2-0 u seriji odu ped grobare u Arenu.

Međutim, košarka je po izlasku iz hale "Aleksandar Nikolić" otišla u drugi plan. I grobari i delije su počeli da se bave suđenjem i spekulacijama ko je više pokraden, ali i ko bi večeras mogao da bude oštećen. U međuvremenu je i AdmiralBet ABA liga govorila o suđenju i potvrdila da je na prethodnim susretima bilo grešaka, računajući tu i polufinalnu seriju između Partizana i Budućnosti.

Sada se povodom suđenja oštro oglasio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

- Svi su videli kakvo je suđenje bilo protiv gradskog rivala pre dva dana. Odmah, narednog jutra, smo tražili hitnu ekspertizu suđenja od AdmiralBet ABA lige i na to nemamo ništa novo da dodamo! Nisam pristalica vršenja bilo kakvog pritiska na sudije, okretanja tribine protiv arbitara, etiketiranja istih putem sredstava informisanja, jer je to i neljudski i nesportski! Nismo odgovorili ni na jedno saopštenje, niti ćemo. Nije ovo finale saopštenja već finale AdmiralBet ABA lige. Očekujemo večeras iste mere bezbednosti kao na prošloj utakmici. Neka pobedi bolji, ali bolji na parketu - poručio je Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading