ODREĐENE SUDIJE ZA DRUGI MEČ, ŠTA ĆE REĆI ZVEZDA?! Crveno-beli imali OZBILJNE PRITUŽBE na deljenje pravde Slovenca

Autor:

Sport

14.05.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige igra se sutra u Pioniru, a Partizan je opet gost.

ODREĐENE SUDIJE ZA DRUGI MEČ, ŠTA ĆE REĆI ZVEZDA?! Crveno-beli imali OZBILJNE PRITUŽBE na deljenje pravde Slovenca

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 85:82 i poveli sa 1:0 u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige. Duel u Pioniru imao je žestok uvod sa akcentom na suđenje, a koliko sutra će se isti rivali opet sastati u hali "Aleksandar Nikolić" i to opet pred delijama jer su crveno-beli opet domaćini.

Promena koja će se desiti u odnosu na prvi meč jeste da će sudije biti druge. Na prvoj utakmici sudije su bili Saša Pukl, Luka Kardum i Milivoje Jovčić, dok će drugi meč suditi Damir Javor, Uroš Obrknežević i Miloš Koljenšić. Imajući ovo u vidu, pogotovo jer je na spisku ime slovenačkog sudije Javora, ostaje da se vidi kako će večiti rivali reagovati na njegovo delegiranje. Pogotovo Zvezda, jer je u prošlosti imala puno pritužbi na njegovo deljenje pravde.

Foto: Starsport

Deliće pravdu u Pioniru: Damir Javor

Podsetimo, nakon drugog meča u Pioniru, serija će se preseliti u Beogradsku arenu gde će domaćin biti Partizan. Očekuje se da će naredni mečevi doneti još uzbudljiviju košarkašku akciju i da će ljubitelji košarke imati priliku da uživaju u još jednom neizvesnom okršaju između dva najveća srpska košarkaška kluba.


Sve u svemu, očekuje nas još mnogo uzbuđenja i neizvesnosti u finalu AdmiralBet ABA lige, a ljubitelji košarke već nestrpljivo iščekuju naredne mečeve kako bi saznali ko će zauzeti tron ABA lige ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading