MARKO MILJKOVIĆ IDE U ZATVOR NA MESEC DANA?! Čeka se zvanična informacija, saslušanje traje SATIMA!

Autor:

Zabava

15.05.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marka Miljkovića i dalje saslušavaju, a preti mu kazna zatvora od 30 dana.

MARKO MILJKOVIĆ IDE U ZATVOR NA MESEC DANA?! Čeka se zvanična informacija, saslušanje traje SATIMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, pixabay.com

Danas je na saslušanje u policiji doveden Marko Miljković, koji je stigao sa lisicama na rukama u pratnji policije. Ovaj događaj privukao je pažnju javnosti nakon što je došlo do sukoba sa trudnom komšinicom, zbog čega je policija intervenisala. Prema nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, Miljkoviću je određen pritvor od 48 sati, a danas je krenulo saslušanje. Mediji prenose da bi mu mogao biti određen i pritvor do 30 dana, ali se čeka zvanična odluka tužioca.

Sukob sa trudnom komšinicom doveo je do privođenja Marka Miljkovića, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Ovaj incident baca svetlo na komšijske odnose i njihov značaj u svakodnevnom životu. Neprijatni susreti između komšija nisu retkost, ali situacije poput ove ukazuju na potrebu za rešavanjem konflikata na miran i civilizovan način.

Republika

Foto: Republika.rs

Marko Miljković

 

Nakon privođenja, Marku Miljkoviću je određen pritvor od 48 sati, a javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod njegovog saslušanja. Mogućnost da mu bude određen pritvor do 30 dana dodatno budi interesovanje za ishod ovog slučaja. Svi čekaju zvaničnu odluku tužioca koja će rasvetliti dalji pravni postupak i eventualne kaznene mere.

Pored optužbi za razbijanje jaja, Marko Miljković se tereti i za napad na službeno lice, što je takođe izazvalo veliku pažnju javnosti. Ovaj slučaj je izazvao raspravu o odnosu javnih ličnosti prema zakonu i pravosuđu, te su mnogi izrazili svoje mišljenje o ovom događaju.

Pojedini su pružili podršku Marku Miljkoviću, dok su drugi osudili njegovo ponašanje. Ovaj događaj je izazvao različite reakcije javnosti, a diskusije o ovom slučaju su se nastavile i tokom njegovog saslušanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading