MILICA MILŠA JE NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA! Od hit serije zaradila je 227.000 EVRA!

Autor:

Zabava

29.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uloga Ade Kanački donela joj je ogromnu popularnost, ali i novac.

MILICA MILŠA JE NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA! Od hit serije zaradila je 227.000 EVRA!

Foto: ATA Images

Glumica Milica Milša je od telenovele "Igra sudbine" navodno zaradila neverovatnih 227.700 evra. Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija i najplaćenija glumica u Srbiji, a seriju je napustila 2022. godine.

Kako su mediji pisali, Milša je imala ugovor po kom je snimala 22 dana u mesecu, sa po 12 sati snimanja. Glumica je imala najveći honorar u seriji, navodno je zaradila 227.000 evra, koje je uložila u luksuzni penthaus.

Nakon velikog skandala kada je Milša zajedno sa svojim suprugom scenaristom Žarkom Jokanovićem demonstrativno napustila "Igru sudbine", glumica je dala intervju za Republiku. U tom trenutku uveliko se spremala njihova nova serija "Zakopane tajne" u koju su poveli deo ekipe konkurentne "Igre sudbine". 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Milša je tada za naš portal rekla da se u novoj seriji kružila ljudima s kojima deli isti pogled na svet i da su se zajedno uputili u novu seriju "Zakopane tajne" scenariste Žarka Jokanovića, kao i da im je cilj da dostignu, pa i nadmaše popularnost "Igre sudbine".

- Samo ove koji su sada sa mnom u "Zakopanim tajnama" smatram porodicom - rekla nam je tada Milša i dodala da više ne gleda "Igru sudbine" u kojoj je stekla slavu.

Na ružičastoj televiziji trenutno se prikazuju epizode finalne treće sezone "Zakopanih tajni", a u startu je zamišljeno da serija ima tri dela i ukupno 202 epizode. Za razliku od ove, serija "Igra sudbine" prikazuje se godinama i premašila je 1000. epizoda, ali su je u međuvremenu mnogi glumci napustili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading