ČEKAO SAM SNAJU, ALI NIJE DOŠLA: Miša Grof se obratio Nikolini Pišek nakon nove DRAME!

Autor:

Zabava

16.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pokojnog Vidoja Ristovića tvrdi i da je dao novac za kuću u Hrvatskoj!

ČEKAO SAM SNAJU, ALI NIJE DOŠLA: Miša Grof se obratio Nikolini Pišek nakon nove DRAME!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, pojavio se na jednog gradskom događaju, a za medije je progovorio o bivšoj snaji, lepoj voditeljki Nikolini Pišek. Naime, ona je nedavno rekla kako joj bivši svekar ne dozvoljava da uđe u stan na Vračaru, a on joj je sada odgovorio.

Kako je rekao, ceo dan je čekao da Nikolina dođe u njegov dom, ali se ona nikada nije pojavila.

- Sedeo sam do sada kod kuće i čekao sam da mi dođe snaja iz Zagreba, ali izgled da ima puno obaveza. Nije nikad bila, dve godine nije bila, kako je ne bih primio, pobogu? Ona najavljuje dolazak, ali je nema. Baš mi je žao, žao mi je zbog deteta.

Republika

Foto: Tanjug/T. Valič, D. Kadić

Vidoje, Nikolina, Miša Grof

- Šta znam zašto radi, to se ne zna, baš se ne zna. Uvek je dobrodošla. Nije bila ispred vrata, bili su neki novinari, notari. Ne znam šta traže izvršitelji. To je cela zgrada moja, mojih roditelja. Ona tvrdi da treba da uzme antikvitete, a to je od mojih roditelja. Moj otac je to skupljao, moj deda - objašnjavao je Miša za "Blic" i otkrio šta bi rekao Nikolini kada bi je video:

- Rekao bih joj da je uvek dobrodošla. Nisam znao da će bilo ko da dođe, znao sam za danas i ja sam čekao. Voleo bih da vidim dete koje nisam video dve godine, moja unuka je anđeo. Teško mi je. Ovo najteži period, dve godine kako sam izgubio sina, ja nikoga nemam, samo sam njega video - rekao je Ristović i dodao da je on finansirao kupovinu luksuzne vile u Hrvatskoj.

- Mi nemamo šta da pričamo, pa ja sam dao pare za tu kuću u Hrvatskoj. Nisam pokušao da je zovem jer me je blokirala. Ona mene nikada nije nazvala, eto preko novina ispriča neku glupost. U Hrvatskoj ima kuću od 1.600 kvadrata. Čekaću i dalje da dođe, šta ću...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading