VESELIM SE SUSRETU SA NEPRIJATELJIMA: Nikolina Pišek posle dve godine ulazi u Vidojev stan, direktno se obratila Miši Grofu!

Autor:

Zabava

11.05.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka saopštila da se vraća u stan u kom je živela sa ćerkom!

VESELIM SE SUSRETU SA NEPRIJATELJIMA: Nikolina Pišek posle dve godine ulazi u Vidojev stan, direktno se obratila Miši Grofu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularna voditeljka Nikolina Pišek obratila se Miši Grofu, ocu svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, i to putem društvene mreže Instagram.  Ona je najavila da će nakon dve godine konačno ući u stan u kom je živela deset godina sa ćerkom.

- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem ishodovala po prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina! Verovatno je prazan, ali to ćemo videti u četvrtak. Podeliću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao pre dve godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i lanamatea alijas Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi - napisala je ona u okviru objave na društvenoj mreži Instagram, a potom se oglasila i otkrila da li je ostavinska rasprava završena:

- Nije ni počela. Ovo su sve uvodne radnje. Tvrdilo se da ni Vidoje ni ja nismo živeli tamo, a sada je odjednom i Lana Janković zainteresovana - bila je direktna Nikolina za Kurir.

Nikolina je podelila i snimak novog prostora koji uređuje, a koji možete videti u nastavku ovog teksta.

Pre dva dana obeleženo je dve godine od Vidojeve smrti, a Miša je za medije izjavio da ne želi više da se tuži sa Pišekovom.

- Nije se pojavila. Ne znam zašto, nismo se ni čuli ni videli. Da je htela, došla bi. Unuka je mala da bi došla sama, ona je dete. Samo neka Nikolina uživa. Ja sam nikako, popio sam neke tablete i legao - rekao je tada Grof za Kurir. S druge strane, Miša je tvrdio da je voditeljku u tom odnosu samo novac zanimao, te su godinama imali sukob zbog imovine, a slučaj je završio i na sudu.

Republika

Foto: Republika.rs

Miša Grof

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading