NAŠA PEVAČICA DOBILA EKSPLICITNE PREPISKE DEČKA SA POZNATOM STARLETOM: Uhvatila ga u PREVARI, prljav veš isplivao na površinu!

Autor:

Zabava

06.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Bursać otvorila je dušu!

NAŠA PEVAČICA DOBILA EKSPLICITNE PREPISKE DEČKA SA POZNATOM STARLETOM: Uhvatila ga u PREVARI, prljav veš isplivao na površinu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać

Pevačica Aleksandra Bursać prošla je kroz težak period pre nekoliko godina kada je saznala da ju je tadašnji dečko prevario sa starletom Anđelom Vešticom. Ova bolna situacija ostavila je dubok trag na njen emotivni i psihički život. Nedavno, gostujući u jednoj TV emisiji, Aleksandra je otvoreno pričala o tome kako je saznala za prevaru i kako je to iskustvo uticalo na nju.

- Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepisku, da su poruke vrlo eksplicitne. Prvo sam mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava – ispričala je Aleksandra.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać

 

Nakon što je videla printskrinove, Aleksandra je priznala da je počela da plače i da se trese od šoka. Pozvala je svog dečka i suočila se sa istinom, nakon čega je potpuno izgubila tlo pod nogama. Međutim, danas, iz perspektive vremena, Aleksandra izjavljuje da je zahvalna što se sve desilo, jer joj je to omogućilo da se oslobodi toksične veze i konačno trgne glavom.

- Počela sam da plačem i da se tresem, pozvala sam njega, ne znam kako sam se dovezla do kuće. Rekao mi je da je to sve istina, ja sam bila u šoku. Došla sam kući, ni sada se ne sećam šta je on meni tada sve ispričao – ispričala je Aleksandra gostujući na Blic televiziji.

Foto: ATA Images

Aleksandra Bursać

 

- Hvala Bogu što je to tako namestio, jer intuicija mi je govorila da to nije to. Bila sam donekle slepa u toj vezi, Bog je namestio tako da konačno trgnem glavom. Spasio me je – rekla je Aleksandra.


Iako je prolazak kroz prevaru bio bolan i težak, Aleksandra sada otvoreno govori o tome kako je to iskustvo oslobodilo i omogućilo joj da se fokusira na sebe i svoj emotivni oporavak. Uprkos tome, pevačica ističe da još uvek traži pravog partnera, ali je istovremeno zahvalna na novom početku koji je dobila nakon teškog perioda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading