VODITELJ REŠIO DA SE OPROSTI! Reči DEJANA PANTELIĆA tada sve šokirale! Evo šta mu se sada dešava u životu!

Autor:

Zabava

18.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije......Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala sto brinete - napisao je on tada na Instagramu.

VODITELJ REŠIO DA SE OPROSTI! Reči DEJANA PANTELIĆA tada sve šokirale! Evo šta mu se sada dešava u životu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dejan Pantelić

Poznati voditelj Dejan Pantelić važio je za jedno od omiljenijih TV lica, ali je zbog zdravstvenog stanja morao da se povuče sa malih ekrana. Kako je vodio čuvenu emisiju "150 minuta", koju su gledaoci obožavali, publici se obratio rečima da će morati da se povuče sa projekta, zbog čega je mnogima bilo žao jer su na njega navikli u dobro poznatom terminu. 

- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo - rekao tada je Dejan.

Usledilo je uskoro i objašnjenje omiljenog TV voditelja, koji je otkrio da se povlači sa malih ekrana i da na svoju tri decenije dugu karijeru stavlja tačku. Iako je nagovestio da se neće u potpunosti odreći televizije, te je kasnije otkriveno da je sada iza kamere.

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Dejan Pantelić

 

- Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije......Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala sto brinete - napisao je on na Instagramu.

Naime, on sada radi na televiziji, i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži. Njegova nova televizijska kuća je "B92", a zaposleni su oduševljeno dočekali Dekija.

Jednom prilikom je na Instagramu isplivala fotografija Dekija sa kolegama sa radnog mesta, a nema sumnje da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja.

Foto: printscreen/TV Prva

Dejan Pantelić

 

Podsetimo, Pantelić je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika, pa se mesecima lečio u inostranstvu gde je i operisan. Kako je sam ispričao u borbi sa opakom bolešću, iz koje je izašao kao pobednik, velika podrška mu je bila supruga.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskreno je govorio Deki za „Story“.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading