U NJOJ JE TONI BIJELIĆ PRONAŠAO UTEHU: Razveo se od Dragane Mirković, a OVO mu je jedina DEVOJKA! Isplivalo sve javno (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok fotografija biznismena ugledala svetlost dana!

U NJOJ JE TONI BIJELIĆ PRONAŠAO UTEHU: Razveo se od Dragane Mirković, a OVO mu je jedina DEVOJKA! Isplivalo sve javno (FOTO)

Foto: ATA Images, printscreen

Folk zvezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić su odlučili da stave tačku na svoj dugogodišnji brak nakon 24 godine zajedničkog života. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti s obzirom na popularnost i medijsku eksponiranost ove poznate ličnosti. Pevačica je javno saopštila odluku o razvodu krajem marta, otkrivši da već tri godine ne živi zajedno sa svojim suprugom.

Nakon što je postao predmet interesovanja medija i javnosti zbog razvoda od Dragane, Bijelić se sve češće oglašava putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram. On je sada objavio sliku na kojoj pozira sa svojim prijateljiem, ali i kućnim ljubimcem, psom rase jorkširski terijer, uz emotivnu poruku koja je dirnula mnoge.

Moj najbolji drug i moja jedina devojka - napisao je Toni i stavio emotikone srca, dok je u pozadini išla pesma "Ja imam srce za ceo svet", inače njegovog dobrog prijatelja Jašara Ahemovskog sa kojim je nedavno objavio sliku.

Republika

Foto: instagram.com/tonibijelic

Toni Bijelić instagram

Podsećanja radi, pored javnosti poznate odluke o razvodu, Toni Bijelić je prošao kroz teške životne trenutke i pre toga. Naime, 2021. godine izgubio je oca, a krajem prošle godine izgubio je i majku, nakon čega je Dragana Mirković hitno otkazala koncertnu turneju u beogradskoj Areni. Tokom prethodnog dana, Bijelić je emotivnom objavom na društvenim mrežama iskazao svoju tugu i sećanje na roditelje, posebno ističući važnost očevog rođendana.

- Srećan rođendan, tata! Nedostaješ nam - napisao je Toni uz emotikon srca za svog oca, koji je inače takođe bio uspešan biznismen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Psetohebac

21.05.2024 20:02

Da li to znači da ga Toni trpa svojoj novoj đevojci?