ANDREANA ČEKIĆ ZA JEDAN REFREN UZELA 1.000 evra: Evo na čijem hitu je zgrnula ogromnu lovu (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nedavno iskeširala 140.000 evra za najnoviju mečku, što ne treba da čudi s obzirom na to koliko zarađuje!

 

 

Poznato je da popularni folker Darko Lazić za jednu pesmu može da uzme bakšiš od po nekoliko hiljada evra, a sada je njegova kuma Andreana Čekić za samo jedan njegov refren zgrnula 1.000 evra u tretnuku. 

Naime, pevačici su na jednoj privtnoj proslavi tražili Lazićev hit "Majko" i dok je pevala stihove "Stigla me je, majko, svaka suza tvoja, ona više nije, nije ljubav moja, za ovu tugu nema, nema, leka, jer ona je, majko, kraj drugog čoveka" Andreanu su kitili novčanicama u apoenima od 200 evra.

Ona je jednu za drugom smotala rukom oko mikrofona, a u istom maniru je provela i ostatak večeri, pa ne treba da čudi što se poznata folkerka takođe svrstava među kraljice bakšiša.

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić rado peva hitove svog kuma Darka Lazića

S obzirom na to da spada među pevače koji najbolje zarađuju, Čekićeva je nedavno pazarila i novi mercedes, za koji je iskeširala 140.000 evra. Za razliku od drugih kolega, koji takve automobile uzimaju uglavnom na lizing, ona je svoj platila odjednom.

Inače, Andreana je već imala sličan model, koji je bio aktuelan u vreme kad ga je kupila, a pre nekoliko nedelja je rešila da ga zameni novim.

Podsećamo, pevači nerado govore o tome koliko mogu da uzmu bakšiša, a poznato je da i sami vole kolege da okite kad ih pogodi neka pesma. Tako je jednom prilikom uprvao Čekićeva mladu pevačicu Zoranu Mićanović častila stotinama evra, kojima joj je napunila ruke, a sve je to i snimala i postavila na Instagram uz opis:

Familijo moja, sestro moja!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading