KADA MARIJA ŠERIFOVIĆ HOĆE DA SMRŠA PIJE LITAR OVOG PIĆA DNEVNO: Ovako izgleda njen JELOVNIK - ukusno, a kilogrami spadaju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgledaju obroci pevačice kada želi da skine nagomilane kilograme.

KADA MARIJA ŠERIFOVIĆ HOĆE DA SMRŠA PIJE LITAR OVOG PIĆA DNEVNO: Ovako izgleda njen JELOVNIK - ukusno, a kilogrami spadaju!

Foto: YouTube printskrin/ Marija Serifovic

Pevačica Marija Šerifović osim što ima zavidnu karijeru povremeno se i snima za Jutjub kanal gde prikazuje važne momente iz svog života. Između ostalog, u jednom videu pre nekoliko godina je pokazala primer obroka koje jede prema programu nutricioniste kada želi da smrša. 

- Sedam dana se zdravo hranim, ono što ne smete je da kopirate moju ishranu jer to je ono što ja treba da jedem, ono što je striktno napravljeno po mojim merama. Ono bez čega je zdrava ishrana ili detoks kako to hoćete da funkcioniše nemoguća, je zeleni čaj. Svako jutro započinjem sa zelenim čajem, bilo bi lepo da popijete litar zelenog čaja, ja za doručak popijem dva i u toku dana popijem još jedan, nije baš okej da ga pijete kasno, najkasnije do 17 ili 18 časova.  Kada popijete čaj važno je da doručkujete 60 do 90 minuta od kada ste se probudili. Veliki broj ljudi ima problem kada želi da drži dijetu, a nema kad da se sabere i spremi to, meni se ispročuje sve (hrana) - rekla je ona u videu.

Foto: Vladimir Lukić

Dijeta koju poštuje Marija Šerifović

Inače, pevačica je u videu pokazala primer jednog njenog jelovnika.

- Danas, za ručak jedem omlet dva cela jaja i dva belanca može dvopek i u principu to je to. Savetujem da uživate u hrani jer ćete biti jako gladni, ponašajte se kao da jedete najomiljenije obroke na svetu. Važno je da pravite pauze između obroka, ne manje od 3,5 sata i ne više od četiri sata - rekla je ona i objasnila da za ručak ima tikvice, salatu i piletinu oko dva komada:

- Važno je da dnevno pijete dva litra vode. Ukusno je, ali dosadno. Preporučuje se da se svaki dan protegnete noge, preporučuje se oko 10.000 koraka. Obrok broj tri je tuna salata, miks zelenih salata. Pijem još jedan čaj i idem da spavam - rekla je Marija u vlogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading