VODITELJ OBJAVOM NA INSTAGRAMU NAPRAVIO RUSVAJ! Kalinić se slikao bez majice! Svi se pitaju samo jedno!

Autor:

Zabava

28.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je forma posle samo četiri nedelje režima i treninga, postignuta u 52. godini.

VODITELJ OBJAVOM NA INSTAGRAMU NAPRAVIO RUSVAJ! Kalinić se slikao bez majice! Svi se pitaju samo jedno!

Foto: ATAImages

Milan Kalinić

Voditelj Milan Kalinić rešio je da svoje telo dovede do savršenstva, pa je na Instagramu pokazao u kakvoj je formi. On se u ogledalu fotografisao bez majice, te je pokazao dosadašnje rezultate. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste činjenica da je voditelj u 52. godini uspeo da dovede telo u formu mladića, pa je otkrio na koji način je sve postigao.    

Foto: Instagram printscreen

Milan Kalinić

 

Ovo je forma posle samo četiri nedelje režima i treninga, postignuta u 52. godini. Rešio sam da uskoro podelim sve tajne ishrane i treninga sa vama iz ugla jednog rekreativca, roditelja i čoveka sa puno obaveza - napisao je Milan uz fotografiju na kojoj se vidi njegovo izvajano telo i dodao:

- Kad mogu ja, može svako! 

Podsetimo, Milan i njegova supruga Sandra ove godine su obeležili 17. godišnjicu braka i imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. 

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Milan Kalinić

 

Inače, voditelj je nedavno podelio je potresnu priču o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 1. marta 2015. godine. Naime, Kalinić je tada izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugi automobil, u kojem je bilo četvoro putnika. Supruga i on su zadobili povrede unutrašnjih organa, dok su ostali putnici takođe pretrpeli povrede, od kojih je jedan bio životno ugrožen. Oni su nakon udesa kolima hitne pomoći prebačeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su im obavljene detaljne medicinske analize.

Kalinića su tada testirali na alkohol, ali on nije pronađen u njegovoj krvi. Ipak, nakon izazivanja udesa, kažnjen je u novčanim iznosom od 250.000 dinara, uz meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog prekršaja bezbednosti u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading