MORE SUZA U SLOVENIJI! Vrela Prija "zapalila" Ljubljanu sa Senidom, pa BRIZNULA U PLAČ: Ne vredi, ne mogu... (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

11.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra napravila pravi spektakl u prestonici Slovenije, a emocije nije mogla da sakrije!

MORE SUZA U SLOVENIJI! Vrela Prija "zapalila" Ljubljanu sa Senidom, pa BRIZNULA U PLAČ: Ne vredi, ne mogu... (VIDEO)

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala koncert u Ljubljani. Arena "Stožice" bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a Prija je čak i oborila rekord. Slovence je raspametila svojim glasom, ali i stasom - pojavila se u providnoj haljini, ispod koje je imala donji veš. Haljina je sve vreme sijala, a Prija je blistala na sceni.

Republika

Foto: Republika

Prija "zapalila" Ljubljanu

Specijalna gošća na Prijinom koncertu u Ljubljani bila je regionalna zvezda Senida, koja je sa Aleksandrom izvela svoj veliki hit "Behute". Svi su uglas pevali sa njima, a Prijovićka je potom otišla da se presvuče, dok je Senida zabavljala publiku svojim hitovima.

Kad se Prija vratila na scenu, došlo je do suza. Naime, ona je otpevala svoj veliki hit "Sve po starom", koji je posvetila baki i deki, koji su bili u publici. Prijini baka i deka su krenuli da plaču, što je slomilo Aleksandru, pa je i ona zaplakala sa njima. 

Prijina baka nije mogla da zaustavi suze i sve vreme ih je brisala sa lica, što je Aleksandru dodatno pogodilo. U jednom trenutku je pogledala direktno u svojoj baku i posvetila joj dirljive stihove.

- Mislim da svi oni koji imaju bake i deke razumeju ovaj osećaj. Volim vas najviše. Da li je moguće da sam opet plakala? Ne vredi. Ne mogu ja da iskontrolišem to - rekla je uplakala Aleksandra, a publika je krenula da joj skandira:

- Prija! Prija! Prija! - skandirala je publika pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading