"NABIO SE NA MENE I GURNUO MI GLAVU U SVOJE MEĐUNOŽJE": Još jedna žena optužila Pi Didija za zlostavljanje!

Autor:

Zabava

22.05.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka je do detalja opisala kroz šta je prošla sa slavnim reperom.

"NABIO SE NA MENE I GURNUO MI GLAVU U SVOJE MEĐUNOŽJE": Još jedna žena optužila Pi Didija za zlostavljanje!

Foto: Profimedia

Još jedna tužba podignuta je protiv repera Pi Didja zbog seksualnog zlostavljanja! Sada se pojavila nova žrtva, bivša manekenka Kristal Mekini, koja je opisala sve do detalja o kobnom susretu s reperom.

Naime, kako je rekla, njih dvoje su se upoznali na Nedelji muške mode u Njujorku 2003. godine, kada je ona imala svega 22, nakon čega ju je reper pozvao u svoj studio. Nedugo nakon njihovog dolaska Didi i njegove kolege su pili konjak i pušili džoint, a ona je, kako kaže, povukla je dim, za koji je rekla da je bio vrlo snažan i da se osećala kao da lebdi. Kristal tvrdi da je džoint bio pomešan s narkotikom ili nekom drugom drogom.

Kristal kaže da je reper tada zahtevao od nje da odu zajedno do toaleta, gde se, kaže, "nabio na nju, počeo da je ljubi i gurnuo joj glavu do svog međunožja, a zatim naredio da ga oralno zadovolji. Ona ga je odbila, a on joj je tad, tvrdi manekenka, gurnuo glavu i prisilio je na oralni seks. 

Foto: printskrin/youtube.com/VintageVHS

Kristal Mekini 1998. godine

Kako je dalje ispričala, u jednom trenutku je osetila vrtoglavicu i izgubila je svest, a sledeće čega se seća je da se probudila u taksiju i shvatila da je bila seksualno napadnuta. Iz tužbe nije jasno misli li na spomenuti oralni seks ili na neki drugi seksualni čin koji se možda dogodio dok je bila u nesvesti.

Tvrdi da je nakon toga izbačena iz modne industrije, da je njena manekenska karijera završena zbog čega je pala u tešku depresiju. Vesti o tužbama koje su pokrenule Didijeva bivša devojka Kesi Ventura, ali i druge devojke nterale su je da i ona progovori jer, kako je istakla, "znala je da ima moralnu obvezu."

Repera je u 2023. godine za seksualno zlostavljanje optužila bivša djevojka Kesi Ventura, koja je tvrdila da ju je Didi tokom dugogodišnje veze fizički zlostavljo i silovao. Nakon ove usledile su tužbe i drugih devojaka, ali jedino što smo čuli od Didija kao odgovor bilo je: "Nisam kriv!".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading