POPULARNI VODITELJ PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Svet zabave zauvek zavijen u CRNO!

Autor:

Zabava

11.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni novinar preminuo u 64. godini od posledica srčanog udara!

POPULARNI VODITELJ PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Svet zabave zauvek zavijen u CRNO!

Foto: youtube/printscreen/FOX 5 San Diego

Holivud je ostao bez jednog od svojih najpoznatijih novinara, Sema Rubina, koji je preminuo u 64. godini od srčanog udara. Poznat po vođenju KTLA vesti i redovnom holivudskom segmentu, Sem je decenijama bio omiljeno lice na malim ekranima.

Sem je preminuo od posledica srčanog udara i to na putu do bolnice.

- Veoma smo teškog srca ovog vikenda zbog vssti iz Los Anđelesa, da je naš holivudski reporter Sem Rubin preminuo u 64. godini. Budio je ljude decenijama svojim šarmom i znanjem o filmskom svetu, bio je u kontaktu sa zvezdama i od milja je postao poznat kao "Holivud Sem". Nedostajaće nam - saopštili su iz njegove medijske kuće.

Sem Rubin je bio višestruko nagrađivani novinar, dobitnik prestižnih "Emi" i "Golden Mike" nagrada, a takođe je proglašen za najboljeg zabavnog reportera od strane pres kluba Los Anđelesa. Sem je ostavio neizbrisiv trag u svetu novinarstva i zabave, budeći interesovanje gledalaca svojim šarmom i znanjem o filmskom svetu.

Izvor je za Variety rekao da se Sem nije osećao dobro kada je u petak radio svoj redovni holivudski segment vesti. Hitno je iz svog doma prevezen u bolnicu u Los Anđelesu, ali je tamo doživeo potpuni srčani zastoj, naveo je TMZ. Sem Rubin će zauvek ostati upamćen po svojoj strasti prema novinarstvu i svetu zabave, ostavljajući neizbrisiv pečat na holivudskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading