ASMIN POKAZAO ANELINE GOLE FOTKE NA PINKU: Evo kako Ahmićka ŠIRI NOGE!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić tvrdi da je majka njegovog deteta drugim muškarcima slala obnažene fotografije koje su oni prosleđivali njemu.

ASMIN POKAZAO ANELINE GOLE FOTKE NA PINKU: Evo kako Ahmićka ŠIRI NOGE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Asmin

Bivši partner Aneli Ahmić sa kojim ima ćerkicu Noru, Asmin Durdžić, gostovao je u emisiji "Pitanja novinara" na TV Pink i tom prilikom izneo svoju stranu priče o odnosu sa aktuelnom učesnicom "Elite".

Pored toga što je istakao da je Stanija Dobrojević prava žena za njega i otkrio da njegova porodica podržava vezu sa starletom, nije propustio priliku da što više ocrni majku svog deteta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić pokazao eksplicitni sadržaj majke svog deteta

Naime, on je tvrdio da Aneli sve vreme u rijalitiju priča i iznosi laži o njihovom odnosu, a na kraju je rešio da je potpuno ogoli i pokazao uživo u programu njenu kompromitujuću sliku.

- Pošto ona stalno proziva druge žene šta rade i kako se skidaju, evo, ako mogu ja da pokažem u kameru jednu njenu fotografiju, koju je ona slala muškarcima - rekao je Asmin dok je tražio po telefonu Aneline slike, a kada je našao prvo je pokazao novinaru Darku Tanasijeviću.

- Evo kako Aneli širi noge - rekao je Asmin, a Darku je bilo vidno neprijatno što je ugledao takav sadržaj, ali je odreagovao krajnje profesionalno:

- Ne može tako eksplicitna fotografija pred kamere! 

- Nema veze, objaviću ja na Instagramu. Neka svi vide kako ona širi noge, a proziva druge - nastavio je Durdžić.

- Ugasiće ti profil, ako to objaviš - upozorio ga je Darko.

- Već su mi jedan ugasili - zaključio je Asmin.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je prva potkačila Staniju zbog golotinje

Tanasijević ga je pitao i da li je Aneli njemu slala pomenutu fotku, a on je rekao da njemu nije, već drugim muškarcima, koji su, navodno, njemu prosledili.

Podsećanja radi, Aneli je u emisiji "Magazin in" potkačila Asminovu devojku Staniju i tvrdila da ona nije njegov tip žene, očito aludirajući na to što se starleta za ličnu promociju skida i objavljuje golišave fotografije na mrežama, dok je ona, kako je tada rekla, uvek bila zakopčana i ponašala se kako je Durdžić navodno voleo.

Ahmićka je tada samouvereno trvdila i da je Durdžić nikada nije i ne može preboleti, što je on prvom prilikom demantovao podsećajući da je Ahmićka ostavljena, a ne on.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević napravila brend od golotinje

Mnogi pretpostavljaju da je Asmina upravo to što se njegova bivša kačila za Staniju izazvalo da pokuša javno da osramoti Aneli, pokazujući kako se ona obnažena navodno slikala drugim mušarcima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading