POLICIJA ULETELA I KRENULA DA HAPSI ANELI AHMIĆ: Asmin obelodanio SKANDALOZNE dokaze na Pinku, u studiju nastao MUK!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je stigao u emisiju, pa raskrinkao nekadašnju izabranicu, Aneli Ahmić.

POLICIJA ULETELA I KRENULA DA HAPSI ANELI AHMIĆ: Asmin obelodanio SKANDALOZNE dokaze na Pinku, u studiju nastao MUK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić je stigao u studio, gde ga je dočekala Ana Radulović i novinari, koji su odmah krenuli da propituje nekadašnjeg izabranika Aneli Ahmić, koja trenutno boravi u Eliti. Na samom početku je objasnio kako je upoznao Aneli i kako su dobili ćerku, pa istakao da je Ahmićeva mnoge stvari prećutala ili slagala:

- Nisam znao da će Aneli biti učesnica Elite, nisam mogao to ni da zamislim. Ne možemo da kažemo supruga, jer mi je devojka bivša, imamo dete zajedno, ali nismo venčani bili nikada. Mi smo se upoznali tokom korone, lajkovala mi je slike, ali ja nisam nešto obraćao pažnju. Pitala me je kad mogu da dođem da se okupam u bazenu, jer sam ja stavio status. Otišao sam po nju u Švajcarsku po nju, da se okupa u bazenu. Tu je bila četiri, pet dana, onda je otišla za Bosnu i nakon 3, 4 nedelje mi piše da je trudna i da mora da dođe da se očisti. To se desilo, nismo planirali. Moje je bilo da ispoštujem njenu odluku, da se očisti. Napravio sam joj termin da se očisti, ali je ona tražila sedam dana vremena. Ja nisam želeo da je povredim i da budem grub, rekao sam joj da ću je podržati, šta god da odluči. Nismo tada definisali naš odnos, u tih sedam dana, majka i sestra Sita su joj govorile da se ne čisti, jer ima 30 godina, rekle su da sam dobar čovek. Ostalo je da će da rodi dete, ali nikada nismo ni planirali da budemo zajedno - govorio je Asmin.

- Prva svađa je bila nakon dva meseca. Zvala je majku u govorila joj da ju je ona nagovarala da rodi dete, da joj je ona uništila život. Brzo sam video da tu nema budućnosti, video sam da nema karaktera. Kad je uletela policija da je hapsi, tada sam se spasio, potegao sam neke veze. Tek sam tada shvatio šta radi i šta je radila - objasnio je Durdžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading