DRAMA U ANELINOJ PORODICI, SITU MUŽ NAHVATAO SA DRUGIM: Asmin do detalja opisao skandal, pa organizovao susret sa Nikicom!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je otkrio da je Nikica uhvatio Situ Ahmić u prevari, pa napravio karambol, spreman je da iznese sve detalje.

DRAMA U ANELINOJ PORODICI, SITU MUŽ NAHVATAO SA DRUGIM: Asmin do detalja opisao skandal, pa organizovao susret sa Nikicom!

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Asmin Durdžić je javno zatražio pomoć i pokušao da dođe do Nikice, supruga Site Ahmić, koji je, kako Asmin tvrdi, saznao da ga Sita vara, pa je napravio scenu i polomio joj mobilni telefon. Takođe se Nikici izvinio, jer ga je vređao, iako zna da postoji razlog zašto on ćuti o svemu:

- Pokušavam doći do Nikice, jer sam dobio informaciju od jedne osobe da je Nikica saznao da ga Sita vara i slomio joj mobilni. Uveren sam da Nikica zna sve o njoj i da jedini ima dokaze za većinu onoga što sam rekao. Želim da mu se izvinim što sam ga uvredio, a nije ništa kriv. Uradiću sve da sednem sa njim i da napokon istina izađe na videlo. Znam da zbog dece trpi sve ovo i da nema snage ponižavati svoju decu i zato je još uvek miran. Potrudiću se da i on javno progovori - napisao je Asmin.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić Instagram

Podsetimo, Asminu je nedavno putem Instagrama stigla preteća poruka, koju je obelodanio:

- Pozdrav, samo sam te hteo obavestiti da te neko prati. Svaki dan se vozite u belom BMW-u i stižete kući oko 22 sata, najkasnije 22:30. Naredba da te streljaju dolazi iz Sarajeva i samo sam ti hteo staviti do znanja da ćeš biti streljan sledećih dana. Budi oprezan, bio sam tamo, ali sam hteo da te upozorim, jer si dobar čovek - glasila je poruka, koju je pokazao Asmin.

 - Zašto si me blokirao, ako ste toliko hrabri. Evo, tresem se - napisao je on uz ovu poruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pedja

26.04.2024 14:42

Jeftine prostitutke