JANJUŠ I ANELI PONOVO UHVAĆENI U AKCIJI! Sklandalozni snimak iz Elite, POGAZIO reč, pa je POLJUBIO PRED SVIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ponovo dominira u igri u kojoj pokazuje da ima slab karakter!

JANJUŠ I ANELI PONOVO UHVAĆENI U AKCIJI! Sklandalozni snimak iz Elite, POGAZIO reč, pa je POLJUBIO PRED SVIMA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

U toku večeri u rijalitiju "Elita 7", dogodio se neočekivan događaj koji je šokirao gledaoce i izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Marko Janjušević Janjuš, poznati učesnik ovog rijalitija, prišao je svojoj bivšoj devojci Aneli Ahmić i poljubio je dok je ona mirno spavala. Snimak ovog događaja munjevito se proširio na Instagramu, izazivajući brojne komentare i reakcije ogorčenih fanova.

 


Ovaj skandalozni događaj izazvao je žestoku reakciju javnosti, kako u samom rijalitiju, tako i van njega. Fanovi su bili šokirani Janjuševim postupkom, posebno zbog toga što je prethodno došlo do brojnih sukoba i grubih reči između njega i Anele. Mnogi su komentarisali da je ovaj potez Janjuša neprihvatljiv, te da je time pokazao nedostatak poštovanja prema Aneli i njenom privatnom prostoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 


Nakon ovog incidenta, mnogi su se zapitali da li će Janjuš i Anela obnoviti svoju vezu, s obzirom na to da je njihov odnos bio ispunjen brojnim kontroverzama i prekidima. Učesnici rijalitija izrazili su svoje mišljenje o ovoj situaciji, a mnogi od njih su bili iznenađeni i razočarani Janjuševim postupkom, ističući da takvo ponašanje nije primereno ni u privatnom ni u javnom životu.

Ovaj incident izazvao je veliku pometnju u rijalitiju "Elita 7", a posledice ovog događaja tek treba da budu vidljive. Pitanje je kako će produkcija i ostali učesnici reagovati na Janjušev postupak, kao i da li će Anela pružiti bilo kakav komentar na ovu situaciju.

U svakom slučaju, ovaj skandal je dodatno zakomplikovao odnose među učesnicima rijalitija, ostavljajući gledaoce u iščekivanju daljeg razvoja događaja. Jedno je sigurno - poljubac Marka Janjuševića Janjuša i Anele Ahmić dok je ona spavala, ostavio je dubok trag i izazvao brojne reakcije koje će sigurno dugo biti tema rasprava unutar i van rijalitija "Elita 7".

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading