MAJINA VEZA SA STANISLAVOM JE FARSA, DOZIVA CARA SVAKI DAN?! Pukla istina u Eliti, sve saopšteno UŽIVO u programu (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica!

MAJINA VEZA SA STANISLAVOM JE FARSA, DOZIVA CARA SVAKI DAN?! Pukla istina u Eliti, sve saopšteno UŽIVO  u programu (FOTO)

Foto: Pink

U sinoćnjem izadnju emisije "Pitanja novinara", učesnik Lepi Mića progovorio je o svom rijaliti sukobu sa starletom Majom Marinković, pružajući uvid u detalje njihovog konflikta.

Naime, Mića je otkrio da je do sukoba došlo zbog nesuglasica u njihovom odnosu, ističući da su se stvari značajno zakomplikovale u proteklom periodu. On je istakao da je želeo da javno progovori o ovoj situaciji kako bi razjasnio nedoumice i spekulacije koje su se pojavile u medijima, te otkrio da se starleta svaki dan raspituje za bivšeg dečka Filipa Cara, iako je u vezi sa Stanislavom Krofakom.

- Maja je rekla da ja ganjam mlade devojke, a na to sam ja rekao da ona bolje pripazi na njenog tatu, koji kači devojke svakodnevno na svojom profilu - kazao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća Elita

- Moj tata je slobodan, a ti si oženjen - dodala je Maja.

- Meni ovde svako ume da kaže sve i svašta dok se svađa sa mnom. Maja smatra da je normalno da meni kaže sve i svašta, a kad ja njoj vratim, ni pola istom merom, ona govori sve i svašta. Maja ne treba da komentariše zbog sebe na taj neki način. Maja me je od početka rijalitija pitala kada će i da li će Car ući, a sad očejue da ću da verujem u vezu sa Stanislavom?! - rekao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Stanislav Elita

- Imali su i drugi ljudi svoje bivše partnere i različite odnose, pa veruješ u njihovu ljubav - kazala je Maja.

- Maja ne zna da sam ja je*ao mater ovde Boži i Bori, da sam je čak i branio, ali joj to nisam rekao. Ona sad meni je*e mater. Zaboravlja koliko sam joj pomogao. Ne mrzim je, nikada je nisam mrzeo - kazao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading