MILJANA KULIĆ DANAS NAPUŠTA ELITU: Ide na suočavanje sa ADVOKATOM - spremila DVE TUŽBE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić rešila da tuži bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu!

MILJANA KULIĆ DANAS NAPUŠTA ELITU: Ide na suočavanje sa ADVOKATOM - spremila DVE TUŽBE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić, poznata učesnica rijalitija "Elita", odlučila je da napusti imanje kako bi se sastala sa svojim advokatom. Razlog ovog iznenadnog odlaska leži u tome da Miljana planira da pokrene dve tužbe protiv svog bivšeg dečka Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica.

Miljana Kulić i Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, bili su u vezi koja je bila praćena brojnim kontroverzama i javnim svađama. Njihov odnos je bio predmet interesovanja javnosti, a javni skandali su često obeležavali njihovu vezu. Međutim, sada je došlo do preokreta, gde je Miljana odlučila da preduzme pravne korake protiv svog bivšeg partnera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- I za sinoćno pljuvanje porodice, idu dve tužbe! Nećeš imati mira! Čim se završi lajv, u pola 7! Videćeš! Videćeš! Nećeš imati mira! - rekla je Miljana i nastavila:

- Kad mi se da, što bi rekao Stanislav, budem! Za ove podlive, kad mi se da, budem! Budem te polivala, budem te pokrivala! Pogledaj prst, a ja to da sam uradila... Oteklo mi je, ide mi ovako... Pa da vidimo! 


Jedna od tužbi koje će Miljana podneti odnosi se na zaštitu svojih ličnih prava i privatnosti. Kako je navedeno, Miljana tvrdi da je njen bivši dečko narušio njen integritet i privatnost, te da je prekršio određene dogovore iz njihove veze.

Pored tužbe za zaštitu ličnih prava, Miljana planira da podnese i tužbu koja se odnosi na ekonomsku štetu i materijalne gubitke koje je pretrpela tokom veze sa Nenadom Macanovićem. Ova tužba će obuhvatiti detalje o navodnim finansijskim nepravilnostima i gubicima koje je Miljana pretrpela tokom njihove veze.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 


Miljanin sastanak sa advokatom se očekuje da će biti ključan u pripremi tužbi protiv Nenada Macanovića. Kako nezvanično saznajemo, Miljana je veoma odlučna u nameri da istraje u pravnoj borbi i da zaštiti svoja prava putem suda.

Očekuje se da će ovaj potez Miljane Kulić izazvati veliku pažnju javnosti, kao i reakcije iz rijaliti sveta. Takođe, ostaje da vidimo kako će se odvijati situacija nakon što Miljana podnese tužbe protiv Nenada Macanovića. S obzirom na turbulentnu prošlost njihovog odnosa, ovo će svakako biti tema o kojoj će se dugo raspravljati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

06.05.2024 21:23

Ova posrnula zena je vise napolju nego u rijalitiju. Sa kim god je bila tuzi se i tuce, da li je posrnula zaboravila sta je ona Nenadu radila, tukla ga (tuzba) terala iz rijalitija kao da je ona sefica (tuzba), maltretirala psihicki i fizicki (tuzba) , tukla i sahranjivala Zoli, nasrtala na Marinkovica, Darijana tukla, zar posrnula milsi da ovi ljudi ne mogu da uzmu advokata.