"ĐAVOLI NA RAMENU MI ŠAPUĆU" Miljana kao prava POSESIVNA BIVŠA, proganja Bebicu i dok spava! SKANDALOZNE SCENE!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić rešila da napravi haos!

"ĐAVOLI NA RAMENU MI ŠAPUĆU" Miljana kao prava POSESIVNA BIVŠA, proganja Bebicu i dok spava! SKANDALOZNE SCENE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri u rijalitiju "Elita", takmičar Nenad Macanović Bebica legao je da spava u svoj krevet, a iznad njega je sela Miljana Kulić i počela da mu nešto šapuće. Njegove reakcije ukazuju da joj je odgovarao na te reči, a ona je odlučila da ne da Macanoviću da spava, imajući u vidu da je ceo dan proveo u aktivnostima po imanju.

Nakon nekoliko trenutaka, Miljana je odlučila da ode da spava, ostavljajući nas da ispratimo dalji razvoj situacije između njih. Komentari na drušveni mrežama su se nizali:

- "Miljana kao u spotu, đavoli na ramenu mi šapuću" - bili su samo neki od komentara. 


Nenad Macanović Bebica, jedan od učesnika rijalitija "Elita", privukao je pažnju svojim aktivnostima tokom dana, što je delovalo kao razlog za Miljaninu odluku da mu ne dozvoli miran san. Njegovo ponašanje i reakcije na Miljanine gestove bude dodatnu radoznalost kod publike.

Miljana Kulić, takođe popularna učesnica rijalitija "Elita", pokazala je svoju prisutnost iznad Nenadovog kreveta, ostavljajući misteriju oko prirode njihovog razgovora i interakcije. Njen potez da ne dozvoli Nenadu da spava upućuje na mogućnost daljeg razvoja njihovog odnosa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Elita 7

 


Očekujemo da će detalji ove večernje interakcije između Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić biti tema interesovanja publike u narednim danima. Sve oči su uprte u njih kako bi videli kako će se ova situacija dalje razvijati u rijalitiju "Elita".

- Nemaš prava da mi se unosiš u facu! Skloni se od mene! Nemoj da pozivaš na suicid! Skloni mi se, idem kod Đedovića! Skloni se od mene, nemaš prava da mi se unosiš u facu! Nemoj nešto da ste poslali za Uskrs, apsolutno ništa! Trećeg sve nosim i onda bacam sve! Ja idem gde ja hoću! Ti si mi sada meta! - odbrusila je Kulićeva, pa krenula da prati Teodoru Delić u stopu.

-  Ja mogu mnogo da izdržim! Mnogo! Koliko ja mogu ti ne slutiš devojčice mala! Ti imaš potrebu da se smeješ dok mi psuje majku i dete! F*kso! Mama te je poslala da te Era j*be! Taki se oglasio, Uroš se oglasio, Era se oglasio! Je l' možete da ga sklonite od mene? Ja izlazim!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cacak

17.04.2024 10:24

Koje budale.