ANITI UGROŽEN BORAVAK U ELITI: Poverila se Đedoviću, skovana TAJNA ZAVERA protiv nje!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva se brine za svoj opstanak!

ANITI UGROŽEN BORAVAK U ELITI: Poverila se Đedoviću, skovana TAJNA ZAVERA protiv nje!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Tokom današenjeg glasanja u rijalitiju "Elita" za najsitničavije osobe Marko Đedović i Anita Stanojlović su izašli ispred Bele kuće, kako bi zapalili cigaretu. Njih dvoje su komentarisali dešavanje na imanju u Šimanovcima, a u jednom trenutku Anita je otkrila Marko da ima osećaj da će uskoro biti nominovana od strane cimera koji žive u kući Odabranih, samo kad bude ekipa koja ne boli nju i njenog partnera, Anđela Rankovića

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

- Mislim da ću vrlo brzo da budem nominovana od odabranih, jer se komplksiraju na ankete -  komentarisala je Anita Stanojlović. 

- Što te više napadaju napolju te više vole - dodao je Đedović. 

- Kompleksdiraju se na poklone ili ankete, pa hoće da vide procente. Ili će mene ili Anđela, čim bude neka ekipa koja nas ne voli - nastavila je da priča Stanojlovićeva. 

Njihov razgovor podelila je jedna stranica na društvenij mreži Instagram, koja prati sva aktuelna dešavanja iz pomenutnog rijalitija, a kako je to izgledalo možete da pogledate u nastavku ovog teksta. 

 

 

Inače, Anita je sinoć progovorila o odnosu sa Anđelom i ponašanju cimera.

- Šta se dešava sa tobom i Anđelom i ostalim ukućanima? - upitao ju je voditelj.

- Mi u nikad boljem odnosu nismo bili i to bode ljudima oči verovatno, on ima mnogo više živaca da trpi druge od mene. Ja sam isto dosta mirnija i on je postao posvećeniji, grli me i ljubi, on je mnogo posvećeniji meni, ne znam zbog čega ljudi imajnu potrebe da nas pljuju - rekla je Anita.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

30.04.2024 05:36

ANITA JE ZLO...BILO MI JE MUKA KAD SAM JE JUČE GLEDALA KAKO GLEDA POKLONE...OSOBA KOJA JE PROMAŠENA..U SVAKOM POGLEDU...

dušanka

30.04.2024 05:42

anita je zlo..kad sam je videla kad otvara poklone...žalosno je...neko ko nema u prošlosti---žalosno...