MATOROJ POZLILO ZBOG ANITE I ANĐELA: Tomićeva nije mogla da izdrži OVO!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitu i Anđelu šokirali fanovi, Matoroj se odmah slošilo!

MATOROJ POZLILO ZBOG ANITE I ANĐELA: Tomićeva nije mogla da izdrži OVO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora

Danas je u "Elitu" stiglo posebno iznenađenje za takmičare Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića. Njih dvoje su obradovali fanovi, a poklonima nije bilo kraja. Dobili su omiljene slatkiše, poslastice, torte, energetska pića itd.

Jovana Tomić Matora je odmah nakon ovoga skočila u bazen, kako bi se osvežila, a publika rijalitija "Elita" pomislila je da je to zbog toga što joj je pozlilo kad je ugledala iznenađenja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora skočila u bazen da se osveži

Inače, Anitinoj sreći nije bilo kraja kad je ugledala poklone.

- Bože, koliko je lepo - kazala je Anita.

- Prelepo - dodao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari "Elite" gledaju poklone koje su dobili Anita i Anđelo

Podsećanja radi, Anita je sinoć progovorila o odnosu sa Anđelom i ponašanju cimera.

- Šta se dešava sa tobom i Anđelom i ostalim ukućanima? - upitao ju je voditelj.

- Mi u nikad boljem odnosu nismo bili i to bode ljudima oči verovatno, on ima mnogo više živaca da trpi druge od mene. Ja sam isto dosta mirnija i on je postao posvećeniji, grli me i ljubi, on je mnogo posvećeniji meni, ne znam zbog čega ljudi imajnu potrebe da nas pljuju - rekla je Anita, pa se osvrnula na Kačavendine prozivke da "nije njen nivo".

- Verovatno bih se i ja zapitala da je on imao prave izbore uvek, ja ne znam po čemu sam loša. Ona ima goru prošlost od mene kao i njegove devojke prethodne. Ja osećam netrpeljivopst jer voli da se bori a i konkurencija smo joj, bori se za plasmane i ja uvek govorim da sam najlepša i pobednica pa njih to nervira, takođe ih i ankete nerviraju jer sam od najgore postala najbolja. Ona je o nama pričala sve najlepše na početku, čak mi je davala i savete, ne znam čemu sad ovakva promena, ona je sa svima dobra kao i onda se folira - rekla je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading