IVAN MARINKOVIĆ URNISAO MATORU: Ovome se nije nadala da će čuti, nastao KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama tokom sastanka!

IVAN MARINKOVIĆ URNISAO MATORU: Ovome se nije nadala da će čuti, nastao KARAMBOL!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef danas je zadao zadatak takmičarima rijalitija "Elita" da biraju tri osobe koje su najsitničavije. Sastanak je bio veoma buran i došlo je do nekoliko žestokih sukoba, a jedan od njih bio je između Ivana Marinkovića i Jovane Tomić Matore

- Kratko ću objasniti za Lejdi, Ša i mene. Ne dozvoljavam brecanje, takvi su i oni. Te osobe su moji drugari. Može nekad da dođe do nekog sukoba, eventualno. Ivane, na jedno moje dobacivanje, rekao si mišljenje o meni. Treća osoba je Miona, jer smatram da imaš isto to - rekla je Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Ivana Marinkovića i Matore

- Jako ti je teško da pređeš preko onoga što sam ja rekao. Zato ste pušači - rekao je Ivan

- Ako sve to misliš o meni i iznosiš to, ne znam što si došao kod mene na rođendan - rekla je Matora.

- To je samo mišljenje o tebi kao o osobi. Bio sam, jer smo od tog trenutka nastavili normalnu konverzaciju. Ti mene nikad nisi branila, ali ja tebe jesam. Za mene nikad nisi skakala i tu umeš da budeš kvarna - rekao je Ivan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Ivana Marinkovića i Matore

Inače, Matora i Ivan su ranije bili jako dobri prijatelji i ona se jako obradovala kad je on postao reo rijalitija "Elita" sa njegovom suprugom, ali je u jednom trenutku došlo do kraha ovog prijateljstva, kad je Ivan izneo svoje pravo mišljenje o pojedinim situacijama, a Matora se nije slagala sa njim, zbog čega su se distancirali i prestali da provode vreme kao što su to ranije radili. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading