PRVI HAOS MAJE I STANISLAVA: Desila se žestoka SVAĐA, on joj žestoko ODBRUSIO!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva drama novopečenog ljubavnog para!

PRVI HAOS MAJE I STANISLAVA: Desila se žestoka SVAĐA, on joj žestoko ODBRUSIO!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak proglašen je danas za novog vođu, a njegova podela budžeta izazvala je prvu svađu sa Majom Marinković. Ona nije mogla da shvati da je Lepom Mići dao veliki budžet, pošto je opšte poznato da ne podržava njihovu vezu i da navija za njegovo zbližavanje sa bivšom devojkom, Mionom Jovanović

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Prva svađa Maje i Stanislava

- Ja sa 27 godina ne bi bila ostvarena da sam slušala mamu ili tatu ili nekog od toga, da je on to rekao sad prvi put bilo bi drugačije - rekla je Maja.

- On ide i govori da imam hotel i da mogu da je*em sa strane, tebi nije ništa rekao zato nema šta da mu se obraćaš. Ja sam ovde došao posle 6 meseci i treba da pričam o ljudima sa kojima nemam nikakvih dodirnih tačaka, niti ih poznajem. Meni je Mića izašao u susret kad sam došao i lepo me dočekao, sad sam ja trebao da vraćam filmogve i da razmišljam šta se mojoj devojci dogodilo ovde pa da tako delim budžete - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Prva svađa Maje i Stanislava

- Ja tebi nikad nisam rekla da treba da braniš mene i da gledaš po mene. Ai mislim da nije dobronameran zbog toga što ti je rekao da treba da se pomiriš sa devojkom koja te je prevarila. On prema meni nikada nije bio fer plej - rekla je Maja.

- Ja sam njemu sve rekao u facu šta mislim i da nije okej to što radi prema tebi ali on je prema meni okej i ja sam takva osoba. On nikada nije upotrebio nikakvu ružnu reč prema meni - dodao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading