VENDI PONOVO UDARILA NA MAJU MARINKOVIĆ: Stanislav se uvalio u BLATO!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da ove reči ne dođu do Marinkovićeve!

VENDI PONOVO UDARILA NA MAJU MARINKOVIĆ: Stanislav se uvalio u BLATO!

Foto: ST/Dragan Kadić

U nedavnom gostovanju na Red TV-u, poznata pevačica i bivša rijaliti učesnica, Vesna Vukelić Vendi, iznela je svoje žestoko mišljenje o ljubavnom trouglu Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka. Ona je odlučno nazvala  Aleksića "slabićem" koji pati od kompleksa nedostatka alfa muškarca, te tvrdi da upravo zbog toga pravi simptomatične ljubomorne scene sa svim svojim partnerkama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Istina je da Ša ima mnogo gordosti u sebi, vrlo lukav i ulazi kroz najmanju rupu, koristi se svim mogućim prečicama i deluje kao osoba koja juri u lidlu za piliće. Jako je bedno i ružno imati takav oblik muškarca pored sebe koji govori kako će nekog da iznapušava a on u spoljnom svetu nikoga ne bi mogao da dotakne a kamoli da prebije, on nije alfa muškarac i zato mu svi smetaju i ima teške komplekse. On je za Đedovića prevarant, nikoga ne poštuje i sve naziva nadimcima. Nema nikakvog viteštva u sebi i totalno je duhovno zarđao. On je toliko transparentan i da je bilo se*sa tu sve bi zvonilo, on je toliko nesrećan što toga nije bilo i shvata da mu nije devojka ako nemaju odnose, kakva je to veza. On je radio mileva i njemu je smisao rialitija samo da spava sa njom, kad se to bude desilo ona je gotova jer će on prisloniti svoje kandže na sebe i neviđeni je šibicar, na nivou je autobuske stanice i ljudi koji se bave tim prevarama - govorila je Vendi, pa nastvila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vesna Vukelić Vendi

- On je kao zarđali crv mali koji nema obzir ni prema kome, ni prema njenoj porodici niti prema njoj. Takvi profili kao što je ona su hladni i ne mogu da se promene, to im je ucrtano u karakter. Ako već Stanislav priča da je bila sa njim vatrenija znači da ona nije otkrila određenu dimenziju svog karaktera i da postoji razlog zbog koga se prikriva. Stanislav se totalno uvalio u blato i umesto da je ostao misteriozan do kraja, on se srozao totalno nisko zbog ulaska u vezu sa Majom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading