ANĐELO ZAPRETIO DŽEHVEROVIĆIMA: Tenzija nakon sukoba sa Gocom ne prestaje, hoće da iznese sav RPLJAV VEŠ!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković spreman da razveže jezik nekoliko godina nakon raskida!

ANĐELO ZAPRETIO DŽEHVEROVIĆIMA: Tenzija nakon sukoba sa Gocom ne prestaje, hoće da iznese sav RPLJAV VEŠ!

Foto: St/N. Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Danas je u "Eliti" došlo do žestike svađe između Anđela Rankovića i Goce Džehverović zbog detalja koje je iznosio iz veze sa njenom ćerkom, popularnom pevačicom, Teodorom Džehverović. Danas su u programu uživo isplvali šok detalji za koje javnost nije znala, a Anita Stanojlović zbog toga nije mogla da dođe sebi tokom celog dana.

Iako je Goca tokom svađe više puta rekla Anđelu da ne spominje Teodoru, on je sa Anitom nastavio da priča o bivšoj devojci. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Vidiš sad da je Marko rekao da se veza krila zbog Teodore, ne zbog tebe - kazala je Anita.

- Kad neko krene da komentarima atakuje mene, ili moju porodicu, sa svima ću se raspravljati. Od sada samo vraćam, to neka znaju svi. Samo neka me ne diraju. Nemam više dvadeset četiri godine. Dok sam ćutao, loše sam prolazio. Malo-malo neko krene da pljuje - kazao je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- A meni što je rekla (Gordana Džehverović):''Tebi je ovde mesto''. Neka mi je ovde mesto, ali i ti si bila ovde. Na početku sam želela da izbegnem sukob, ali kad je spomenula to da sam rodila sa sedamnaest, onda nisam mogla da ćutim. Šta tebe briga kad sam ja rodila? To je uvreda za sve žene koje su rodile, ali i bol za one koje nikada nisu rađale. Za svaku ženu je to uvreda - kazala je Anita.

- Ti imaš srednju završenu, oni nemaju fakultet, pa da ti prebacuju kakva si i šta si - kazao je Anđelo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trsha

15.05.2024 12:53

Joj ovog Stanislava i ove Primadone, momak je toliko iskompleksiran da je sve Matorine devojke "skinuo", pati za Teodorom godinama... samo se svadja vredja sve i svakoga i misli da je frajer. Daleko si ti od frajera Andjelo, od zlobe si se sav izoblicio, a i ova tvoja SADASNJA primadonica umisljena, polupismena, neobrazovana, ogovara i spletkari... Bas ste jedno za drugo, za bolje i nisi!!!