ANĐELO OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU O TEODORI DŽEHVEROVIĆ: Sasuo sve njenoj majci u facu, pa pomenuo Albanca s kojim su je povezivali!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Eliti" letelo perje kada su se suočili Ranković i mama Džehva!

ANĐELO OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU O TEODORI DŽEHVEROVIĆ: Sasuo sve njenoj majci u facu, pa pomenuo Albanca s kojim su je povezivali!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink printscreen

Čim je zakoračila u Belu kuću Goca Džehverović je ušla u otvoreni rat sa nesuđenim zetom Anđelom Rankovićem, koji je tokom žestoke rasprave otkrio najmračniju tajnu njene ćerke Teodore Džehverović. 

Naime, poznata pevačica je svojevremeno dovođena u vezu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem koji je srpskim medijima bio interesantan zbog slabosti prema našim lepoticama sa javne scene. On je pored Teodore, povezivan sa Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, te mnogim drugim, ne samo pevačicama, već i starletama, te voditeljkama.

Republika

Foto: Printskrin

Goca Džehverović napala Anđela i Anitu

 

Anđelo je sada u samoodbrani, dok ga je starija Džehva napadala da prizna zbog čega je krio vezu sa njenom ćerkom, te mu naredila da ubuduće njeno ime prestane da pominje, jer je ona njega izbrisala iz života, poručio da isto tako izbrišu i čuvenog Albanca.

- Uzimali ste vi moje ime, uzimao sam ja vas, i to je to. Ljudi ovde mogu da je spominju ona je javna ličnost, hoćete da se briše sve, e pa ne može. Briši ono kada su je nazivali Ćazimovica? Ne može sve da se briše, to je tvoji prijatelji prozivaju, ja nisam nikada pominjao nju, niti sam ijednu reč loše rekao o njoj - vikao je Anđelo.

- Tačno, ja ne dam da mi se pominje dete, posle toliko godina. Samo mi nije jasno što se hvataju za TeodoruVi ste dolazili kod mene, a od koga se krila priča to ti reci - odbrusila je Džehva.

- Goco, i ona i ja smo prop*šali majčino mleko, ja sam milion i jedan put prećutao, što smo krili vezu. Ja samo kažem da niko ni mene ne može da spomninje - zaključio je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin

Anđelo Ranković žestoko uzvratio mama Džehvi

Mama Džehva nije propustila priliku ni da potkači njegovu novu devojku, te je Aniti Stanojlović spočitala da nikada neće moći da bude kao njena ćerka jer je aljkavuša.

Anita, ako toliko želiš da budeš nova Teodora Džehverović moraš da čistiš - pecnula je Goda, a ona joj je uzvratila:

- Ja nisam pevačica!

- A šta si ti?! Ti nikada nećeš biti Teodora, u pravu je Matora - poklopila je Džehva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

14.05.2024 17:57

Ovaj sa facom lisca, je krio vezu sa Teodorom,zbog mame i uje. Ali ga je Paparaco snimio kako nosi kofere iz gepeka i na točkiće vuče do zgrade. U kojoj je živela. A živela je u stanu koji je dobila od neke žene na poklon. Prošle sezone je plakao kao kiša, dok je pričao o Teodori. Dečko je 💩🐺. Osilio se pored Miće i Đedovića- mnogo sumnjivi u odnosu!!!. Anđelo je GNJIDA!!!

dušanka

14.05.2024 18:21

SVE SE SLAŽEM SA DONJIM KOMENTAROM...TOLIKO SAM SE SMEJALA JER SVO VREME KAD GA GLEDAM, IAKO PREBACUJEM PROGRAM KAD ON...OVAJ...PRIČA...I NJEGOVA GLUPA PARTNERKA...STALNO RAZMIŠLJAM NA KOJU ŽIVOTINJU ME PODSEĆA...TAČNO...LISICA...ALI NE SAMO IZGLEDOM, NEGO I PONAŠANJEM...TOLIKO JE ZAO I ODVRATAN...TAKO DA SE SLIČAN SLIČNOM RADUJE...ON I NJEGOVA TZV.LEPOTICA, KOJA JE TEŠKI NERVČIK...GRICKA NOKTE, KOJE NI NEMA...TRESE NOGOM...NON STOP...