ANELI NAPRAVILA KOBNU GREŠKU NAKON ŠTO SE JANJUŠEV BRAT OBESIO: Otkriven BOLAN TRENUTAK koji ne može da izbaci iz glave!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš napao Aneli Ahmić tokom današnje debate u ,,Eliti".

ANELI NAPRAVILA KOBNU GREŠKU NAKON ŠTO SE JANJUŠEV BRAT OBESIO: Otkriven BOLAN TRENUTAK koji ne može da izbaci iz glave!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje debate u rijalitiju ,,Elita 7" Marko Janjušević Janjuš ušao je u brutalan sukob sa Aneli Ahmić, njegovom bivšom devojkom. Naime, Janjuš i Aneli iznosili su sav ,,prljav veš" iz veze, a njega je najviše zabolelo to što Ahmićeva nije izjavila saučešće njegovoj porodici, kada mu se rođeni brat Mihailo Janjušević obesio. 

Aneli je pozelenela od besa, te je napala Janjuševića da on sve vreme pokušava da je na najstrašniji način ocrni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Što si se ti mirila sa mnom? Ti si bila iskrena? Ti nisi iskrena od kada si ušla ovde! Sa mnom nisi! I tebi, i svima kažem, ti i ja nećemo biti zajedno, niti treba da budemo zajedno! Nisi izjavila saučešće mojoj porodici! - urlao je Janjušević. 

- Moji su poslali, u moje ime cveće! On mene želi nacrniti u narodu, u porodici, da sam ja najgora što se tiče tih odnosa! - urlala je Aneli. 

- Ma zabole me k*rac i za tebe i za narod! Ko tebe podržava? Beži tamo, druže! - urlao je Janjušević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 

- Ti si sa mnom manipulisao! Ja govorim šta si ti meni tražio, iz korena sam se menjala! Sve sam radila, žrtvovala sam sebe u mnogim situacijama! Zašto si iznosio gadosti? - povikala je Ahmićeva.  

- Vi ste svi oblaćenji, i ti , i onaj tvoj! Ko tebe može više ocrniti, nego što ste vas dvoje jedno drugo ocrnili! Neću da se vraćam na tu stvar! - odbrusio je Janjušević. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading