MOŽE LI GADNIJE OD OVOGA? Janjuš UŽIVO u emisiji ZAVUKAO ruku Aneli između nogu, a nakon toga uradio OVO!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog snimka Janjuša i Aneli Ahmić je mnogima pozlilo!

MOŽE LI GADNIJE OD OVOGA? Janjuš UŽIVO u emisiji ZAVUKAO ruku Aneli između nogu, a nakon toga uradio OVO!

Foto: Instagram.com

U rijalitiju ,,Elita" Marko Janjušević Janjuš iznenada je zaprosio Aneli Ahmić uživo u programu, što je sve šokiralo. On je izjavio da je imao potrebu da na taj način se njoj izvini, budući da su se pre toga posvađali žestoko. 

I dok se i dalje vodi polemika u Beloj kući da li će se njih dvoej zaista uzeti ili je u pitanju samo rijaliti fora, na Instagram profilu vrlo često se mogu naći njihovi viralni klipovi, zbog kojih mnogima pozli, što se može zaključiti i po komentarima koji se nižu. 

 

 

Na jednoj od stranica pojavio se snimak na kom se Janjuš i Aneli Ahmić ljubi za stalom, u toku emisije. Međutim, u jednom trenutku Janjuš je zavukao ruku Aneli u međunožje, a kada je izvadio, prvo šta je uradio je omirisao te prste. Snimak je postao viralan, a mnogima je pozlilo zbog ovog kadra, jer nije nimalo izgledalo higijenski to što je Janjušević uradio. 

- Jeste zamerila sam mu zato što nije ništa rekao, on je preturao po kesama i videla sam kutiju i ja otvorila i ne mogu da se setim da li sam videla da je prsten ali sam to pretpostavila. On je reagovao kao daj to i počeo je da psuje, ja sam pokušala da prećutim ali sam mu rekla to je prsten, gde je on ishitreno reagovao - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš zaprosio Aneli Ahmić

 

- Da sam klekao ne bi me ni kran digao, da je bilo drugačije i da sam razmišljao možda bih to uradio na neki zanimljiviji način ali eto tad smo se pomirili i onda sam se iznervirao kad sam video da je to otkrila, ja bi se napravio budala bar u tom trenutku i onda sam ustao i rekao šta sam rekao, bio sam tad iznerviran. Nisam joj ni rekao da li hoće da se uda za mene. Ja ovo smatram znakom izvinjenja, ali smatram i na drugi način, spontano se desilo, ja sam hteo da je iznenadim ali nju ništa ne može iznenaditi - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorn

10.05.2024 20:01

Bravo za REM kada ovo dozvoljava da narod gleda. Koliko li ih "ovaj" iz Pinka plaća?