KAO DA JE VREME STALO! Republika ispred stana deke Danke Ilić zatekla POTRESAN PRIZOR: Jedan detalj tera suze na oči (FOTO)

Autor:

Hronika

18.05.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike juče je boravila u Boru, pa je posetila Milana Ilića, Dankinog dedu.

KAO DA JE VREME STALO! Republika ispred stana deke Danke Ilić zatekla POTRESAN PRIZOR: Jedan detalj tera suze na oči (FOTO)

Foto: Republika, Facebook

Ekipa Republike juče se nalazila u Boru, gde smo najpre pokušali da pronađemo dedu Danke Ilić, Milana Ilića koji nije bio kod kuće. 

Republika

Foto: Republika

 

Ono što nam je odmah zapalo za oko jeste detalj iznad vrata. 

Naime, iznad vrata nalazio se badnjak i venac, što svedoči o činjenici da je za njih vreme stalo od kada Danke nema. 

Foto: Republika

 

Inače, Svetlana Dragijević (69) iz sela Zlot koja je umrla pre nekoliko dana, inače majka osumnjičenog ubice Dejana Dragijevića (50), koji je po sopstvenom priznanju, 26.marta u Banjskom polju službenim kolima "fijat panda" zajedno sa kolegom iz borskog JKP Vodovod, udario, a potom zadavio devojčicu Danku Ilić (2), sahranjena je juče oko 14 sati na lokalnom groblju. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

 

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša draga, nikad prežaljena Dragijević Svetlana iznenada preminula 15. maja 2024. godine. Sahrana će se obaviti 17. maja u 14 sati na groblju u Zlotu - piše na umrlici koju potpisuju njeni najmiliji.

Podsetimo, Svetlani Dragijević je, kako smo već pisali, iznenada pozlilo 15. maja i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija prvo uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je počinio teško ubistvo Danke Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava (73), ali i mlađeg sina Dalibora zbog sumnje da su pomogli Dejanu da premesti telo nakon zločina.

Muž prisustvuje sahrani

Radoslavu Dragijeviću je, podsetimo, dozvoljeno je da prisustvuje sahrani svoje supruge Svetlane, što je takođe slučaj i sa njenim sinom, Dejanom Dragijevićem koji je osumnjičen za ubistvo devojčice. 

Obdukcija tela pokojne Svetlane obavljeno je u zavodu za sudsku medicinu u Nišu odakle je prebačeno na lokalno groblje.

- Za 27. i 28. maj zakazano je saslušanje u Zaječaru još četiri svedoka. To je štose tiče mog branjenika i tragične sudbine devojčice, a za slučaj koji je oko Dalibora prebačen u Niš, ne mogu da dajem te informacije jer nisam upoznat s predmetom. Za ta četiri svedoka koji bi trebali da daju svoje iskaze, ne znam ko su, ali znam da do sada nisu bili deo predmeta u Zaječaru tako da se prvi put pojavljuju - rekao je Jovanović .

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading