SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ: Njena sestra podelila srećne vesti, pljušte čestitke!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić se javno obratila, pa podelila srećne vesti sa svojom podrškom.

SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ: Njena sestra podelila srećne vesti, pljušte čestitke!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Sita Ahmić, sestra popularne učesnice rijaliti programa Elite, Anela Ahmić, nedavno je proslavila svoj rođendan u udobnosti svog doma. Uz prisustvo porodice i najbližih prijatelja, Sita je upriličila intimnu proslavu koja je bila ispunjena smehom, poklonima i ukusnom hranom.

Osim što je proslavila sa porodicom i prijateljima, Sita je bila preplavljena čestitkama i ljubavlju od svojih brojnih fanova. Na društvenim mrežama, njeni fanovi su se udružili kako bi joj uputili najlepše želje i čestitke povodom rođendana. Mnogi od njih su kreirali posebne video poruke, objavljivali fotografije sa Siti i Anelom, kao i delili njihove omiljene trenutke iz rijalitija Elite.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

 

Sita je bila duboko dirnuta podrškom koju je dobila od svojih fanova i nije krila svoje oduševljenje i zahvalnost. Obratila se svojoj podršci putem Instagram profila, pa se izvinila svima, kojima nije stigla da odgovori na poruku:

- Hvala svima na čestitkama, kome ne odgovorim, ne zamerite - napisala je Sita Ahmić putem Instagram profila, a svi željno iščekuju da čuju kako će se Aneli obratiti sestri.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sita Ahmić

Ovaj rođendan je za Siti bio posebno dragocen, jer je imala priliku da se oseti voljeno i da provede vreme sa ljudima koji je najviše vole i podržavaju. Sa osmehom na licu i toplinom u srcu, Sita je zakoračila u novu godinu svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Beogradjanka

07.04.2024 15:18

Srećno Sita. Divna si majka i hrabra osoba. 🤩

Beogradjanka

07.04.2024 15:18

Srećno Sita. Divna si majka i hrabra osoba. 🤩