MIONA PONOVO PROVOCIRA STANISLAVA! Isplivala ISTINA o "PRLJAVOM VEŠU", Ša zna KLJUČNE DOKAZE!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ponovo provocira Stanislava Krofaka!

MIONA PONOVO PROVOCIRA STANISLAVA! Isplivala ISTINA o "PRLJAVOM VEŠU", Ša zna KLJUČNE DOKAZE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju ,,Elita" trenutno se odvija porodični sastanak, a takmičari moraju da izaberu ko je po njihovom mišljenju najpoberljivija osoba. Imaju pravo da navedu tri osobe, a na red je došla i Miona Jovanović. 

Miona je izabrala svog dečka Nenada Aleksića Ša, Marka Đedovića i Lepog Miću. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Miona otkrila da postoje mnogi detalji koje Nenad Aleksić Ša nije izneo, a ona mu se poverila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Prva osoba Ša, naravno. Koliko god se ljutila na njega, ima brdo stvari koje nikad nije izneo. Drugo mesto će deliti Đedović i Mića. Ti ćutiš o svemu. Isto tako i sa Mićom. Treće mesto će deliti Anita i Aneli. Anita i ja imale smo neki sukob i mogla je da iznese sve, ali nije - rekla je Miona.

Mnogi su pomislili da je ovim Miona odlučila da ponovo isprovocira bivšeg dečka Stanislava Krofaka Panteru, budući da je poznato da je Jovanovićeva iznela niz ,,prljavog veša" iz veze sa MMA borcem Aleksiću, što je on izneo u javnost, poput toga da je odlazio u svingeraj klubove, o čemu i danas spekulišu. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

Prošle noći Stanislav je izneo tvrdnje da je mogao da vrati Mionu, da mu je to bila namera. 

- Mogao sam da dođem s pričom da želim da je vratim, ili da je osramotim na bilo koji način. Nisam želeo tako nešto da radim, odmah sam stavio do znanja šta je moj cilj. Meni samo nije jasno zbog čega Miona gleda kakav ja se*s imam ovde. Imam kakav želim da imam i to je tako - istakao je Krofak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

04.05.2024 20:24

Miona velika drukara