"DECA SE UBIJAJU ZBOG TAKVIH STVARI" Nakon pisma porodice Šparavalo, imanjem ODJEKUJU ŠOK REČI!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović bez dlake na jeziku!

"DECA SE UBIJAJU ZBOG TAKVIH STVARI" Nakon pisma porodice Šparavalo, imanjem ODJEKUJU ŠOK REČI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović uživaju u mirnom posle podnevu, pa su popričali o pismu porodice Šparavalo, koje je danas stiglo Anđeli Šparavalo.

- Deca se, bre, ubijaju zbog ovakvih stvari - rekao je Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović

 

- Rekla sam joj samo jednom da treba da ispoštuje roditelje, pa kad izađe, nek radi šta hoće. Ne da se ovde valja po krevetu - rekla je Kačavenda.

- Kažeš im:"Imam 20 godina i imam pravo da se j*bem s kim hoću". Nikog ne bi ugrožavala. Oni bi bili ljuti jedan period, pa bi pričali. Možda ona voli muškarce, ali čekaj da dođe kući. Kad već ona nije normalna, nek je oni ispoštuju - rekao je Marko.

- Našeg druga su tražili godinu dana, na kraju je umro tamo u katakombama na Kalemegdanu. To jer je bio gej - rekla je kuma.

- Vidiš da je ona nerazumna, ali ima pravo da bude s kim hoće. Nešto je za televiziju, nešto ne. Razumem i njih, imaju prava - rekao je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović

 

- Mora da postoji propust u vaspitanju, ne zbog seksualne orijentacije, nego zbog nepoštovanja porodice. Takođe, zbog ovih patoloških laži - rekla je Milena.

- Mnoge porodice su unesrećene zbog tih stvari, prva Miljana. Postoje napolju psihijatri i psiholozi. Ima li neko da im kaže sačekajte, dok ne izađete, pa razgovarajte - kazao je Marko.

- Meni je, bre, sa 46 godina mama rekla:"Nisi dobro, treba ti stručna pomoć"- rekla je Milena.

- Ovo što Anđela radi je van svake pameti. Jedino ako je malo bipolarna, čas ovako, čas onako. Vidi se da je ona nestabilna - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading