POTPUNI KOLAPS U ARENI MALME: Holandski mediji napravili HAOS nakon diskvalifikacije njihovog predstavnika sa Evrovizije!

Autor:

Zabava

11.05.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski predstavnici sedme sile doneli ključnu odluku nakon saopštenja organizatora Evrovizije!

POTPUNI KOLAPS U ARENI MALME: Holandski mediji napravili HAOS nakon diskvalifikacije njihovog predstavnika sa Evrovizije!

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pixabay.com

Jost Klajn, predstavnik Holandije na Evroviziji ove godine, diskvalifikovan je iz takmičenja, saoštio je EBU. U Areni Malme nastao je pravi kolaps, a svi holandski novinari su doneli odluku da se povuku i više ne prate Evroviziju, prenosi "Telegraf".

Svi predstavnici medija se saosećaju sa svojim predstavnikom, zbog čega su odlučili da se povuku.

- Ovo je izazvalo veliki problem, nastao je potpuni haos u areni i među novinarima. Svi su holandski novinari su se povukli - rekao je izvor gorepomenutog medija.

Republika

Foto: pixabay.com

Holandski mediji se povlače sa Evrovizije

Inače, u saopštenju organizatora Evrovizije se navodi da je ponašanje Josta Klajna prema članu tima smatrano kršenjem pravila takmičenja. Podsetimo, švedska policija istraživala je žalbu ženskog člana produkcijske ekipe posle incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu, u četvrtak uveče.

- Želimo jasno da razjasnimo da je, suprotno nekim medijskim izveštajima i spekulacijama na društvenim mrežama, ovaj incident nije uključivao nijednog drugog izvođača ili člana delegacije.

Vodimo politiku nulte tolerancije prema neprikladnom ponašanju na našem događaju i posvećeni smo obezbeđivanju sigurnog i bezbednog radnog okruženja za svo osoblje na Konkursu.

U svetlu toga, ponašanje Josta Klajna prema članu tima smatra se kršenjem pravila takmičenja.

Veliko finale 68. Takmičenja za Pesmu Evrovizije sada će se nastaviti sa 25 učesnika - stoji u saopštenju.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Jost je diskvalifikovan nakon incidenta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading