BEBICA ŠOKIRAO USRED PROGRAMA UŽIVO! Šapnuo Teodori nešto neočekivano, ona promenila boju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanović je pričao o donjem vešu svoje partnerke...

BEBICA ŠOKIRAO USRED PROGRAMA UŽIVO! Šapnuo Teodori nešto neočekivano, ona promenila boju! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik Elite Nenad Macanović Bebica tražio je devojci Teodori Delić da mu pokaže šta nosi ispod farmerki, a kako je na trenutak za boravio da pomeri bubicu, sve je otišlo u etar! Naime, Bebica je posle nekoliko sekundi shvatio šta je uradio, pa je odmah Delićki počeo da se pravda, ali i drugim učesnicima koji su čuli šta se desilo.

- Da vidim šta to nosiš! Znam tačno i koje su boje - rekao je Bebica Teodori misleći na njen donji veš, koja je ostala zatečena, pa je pocrvenela zbog Nenada. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

 

Kako su njihovi cimeri počeli da se smeju, Bebica je odmah počeo da se pravda:

- Nisam mislio ništa loše! Izvinjavam se svima koji su čuli ovu našu malu tajnu - rekao je Nenad. 

Podsećamo, malo pre nego što se Bebica ispalio, došlo je do opasne svađe između Milene Kačavende i Miljane Kulić, pa je za to vreme bio muk za crnim stolom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

 

- Što se tiče ove Vitni Hjuston za siromašne, odnosno Miljane, ti si jedna budaletina kakvu u životu videla nisam. 70 odsto te se plaši jer letiš ovde kao nindža. Od mog ulaska u ovu kuću, imala si pravo da sumnjaš da sam ovakva ili onakva, trpela sam sve tvoje kritike i komentare, dok nisam počela da mislim drugačije o tebi. Smatrala sam da godinama živiš u rijalitiju. Istolerisala sam godine ovde tvoje u rijalitiju, ljudski sam se postavila prema tebi ovde. Možeš da budeš učesnik 20 godina, nikada ne znaš kada neko iz obezbeđenja može da dođe po tebe, ja se ne bih sprdala sa takvim stvarima, ne bih ti birala stajlinge, nego bih prećutala. Ti si kleptomanka, patološka lažovčina - urlala je kuma. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading