ČEGA SE BUDALA STIDI, ŠA SE PONOSI Nenad Aleksić dobio ŠAMAR realnosti u Eliti!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio žestoku poruku!

ČEGA SE BUDALA STIDI, ŠA SE PONOSI Nenad Aleksić dobio ŠAMAR realnosti u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Uroš Stanić ustao je za crnim stolom kako bi izneo svoje mišljenje ko je od njegovih cimera najhvalisaviji. On se obratio ljutom rivalu Nenadu Aleksiću Ša i uputio mu brutalnu poruku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

- Na prvom mestu je Matora, kada sa mnom priča, ima taj običaj da spominje šta radi napolju i koliko novca zarađuje, nadam se da će se opametiti da to iskoristi na pametan način. Druga osoba je Anita, koja se hvali lažnim promenama i koja se hvali da ne vređa žene, a treća osoba je Anđelo - rekla je Lejdi Di.

- Prva osoba koja se hvali je Ša, hvali se da je najviralniji, a najviralniji je po tome što je prevario svoju ženu. Čega se budala stidi, Ša se ponosi. Ponosi se po švaleraciji i bludničenju...Anđelo je neko ko se hvali obrazovanjem, ponosi se lepim stvarima i školama, gde je bio, gde je putovao. Slađa, njoj to znači - rekao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

- Neću navesti Danku koja se ovde hvali kako će da rešeta, koja je rekla da kada bude otišla u Kraljevo da će da objasni svakome kako će da prođe što je vređao...Što se mene tiče, Bojana slina, monstrum i predator, pričaš ovde da si najinteligentnija osoba, a onda pričaš da si žrtva i da te je preveslala klinka od 20 godina - rekao je Ranković.

- S obzirom da ti kao jedan veliki biznismen, moraš da znaš da postoji neko nešto radi umesto tebe. Broj dva, ono što sam ja tebi govorila, ja sam ti to lično pričala o dotičnom čije ime neću govoriti. Ako jedan takav čovek mene nije tužio, ne znam šta ti pričaš onda. Moraš da se edukuješ vezano za moj posao, ali plagijator u mom poslu ne postoji - rekla je Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading