ISPLIVALI RANI RADOVI STANISLAVA KROFAKA: I Maja je za njega mala maca, ovo više nije isti čovek (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prozivao Marinkoviću zbog operacija, a on, posle svih korekcija, više ne liči na sebe.

ISPLIVALI RANI RADOVI STANISLAVA KROFAKA: I Maja je za njega mala maca, ovo više nije isti čovek (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

Rijaliti dečko Maje Marinković Stanislav Krofak, koji u poslednje vreme potencira na njenom izmenjenom izgledu, uhvaćen je bukvalno u istom delu, jer su isplivale fotke iz njegove prošlosti na kojima uopšte ne liči na sebe kakav je danas. 

Naime, Krofak je očito ismenio lični opis, pa osim zuba i nosa, za koje je priznao da je radio, mnogi uviđaju da se podvrgao još nekim korekcijama za koje intenzivno proziva Maju.

- Ono kad Stanček kaže Maji - puno si odradila, sreća pa on nije - Stanček, ima i kod tebe više dorade od zuba i nosa - poručili su mu fanovi rijalitija koji su na jednoj stranici koja se bavi dešavanjima u "Eliti" objavili i uporedili njegove stare i nove fotografije. 

Inače, pored toga što joj Krofak stalno nalazi neke zamerke i pokušava da joj nametne svoje stavove, Maja se oseća poniženo i zbog toga što njegov odnos sa porodicom utiče na njihov ljubavni odnos.

Naime, kada mu je stiglo pismo spolja, Stanislav je odlučio da se odrekne vrelih akcija sa Marinkovićkom kako njegova ćerka ne bi morala to da gleda. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković se oseća poniženo u vezi sa Krofakom

S druge strane, Majin otac Taki je stao u ćerkinu odbranu kada se u njenu vezu sa Stanislavom umešao Uroš Rajačić tvrdeći da ga Marinkovićka sve vreme gleda i flertuje sa njim, dok sedi pored svog dečka. Samouvereno je tvrdio i da Stanislav nije tip muškarca koji Maja preferira, te da je sa njim u ljubavnom odnosu samo zbog rijalitija, a da je njegov karakter nešto što ona zapravo voli. 

Ko je taj? Ja sam mislio da je on ispao iz rijalitija. To je čista glupost, ona da je htela ona bi od prvog dana bila sa njim. Nije on njena interesna sfera, mnogo se mali napržio na rijaliti. Svi bi Maju Marinković. On misli da je neki frajer, pa ga gleda Maja. Baš će on da je zavede, sa čim, sa poljoprivrednim đubrivom. Malo mu daju svi gasa i lože ga - komentarisao je Majin otac za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
taki

11.05.2024 14:49

Maju je doktor napravio na lutku a ovaj je ostao ružan...

Virtuelna stvarnost

11.05.2024 18:04

@taki - Pa jedino da ga Maja odvede kod svog plasticara da i od njega napravi lutku na naduvavanje. Ha, ha, ha...

Moraca

22.05.2024 19:14

Sta reci za Maju nebi je pozeljela u komšiluk.!, .Skim nije bila ponosni tajo Tako Taki.. zalud joj sve..!!!