SPREMNA SAM NA ASMINOVO POMIRENJE S ANELI: Stanija otkrila zbog čega njen dečko NEMA PETLJU da se suoči sa bivšom uživo!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta tvdi da Durdžić može da napravi samo još jednu grešku da ga ona izbaci iz svog života!

SPREMNA SAM NA ASMINOVO POMIRENJE S ANELI: Stanija otkrila zbog čega njen dečko NEMA PETLJU da se suoči sa bivšom uživo!

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube, Instagram.com/ Tv pink printscreen

Poznata starleta Stanija Dobrojević otkrila je da njen dečko Asmin Durdžić nema petlju da se suoči sa Aneli Ahmić uživo, tvrdeći da ona nema nikakav problem čak i ako nekad u budućnosti dođe do njihovog pomirenja. 

- Ja sam priželjkivala od starta da dođe do njihovog suočavanja i zaista nemamo strah od toga, on nije želeo da uđe ali je sad pristao da gostuje. Meni je rekao da ne želi uživo da se suoči sa njom već samo preko ekrana - rekla je Stanija tokom svog gostovanja na Red TV, te priznala da bi se ona samo povukla ukoliko bi se njen partner pomirio sa bivšom, posle "Elite":

- Vreme će sve pokazati, ako dođe do bilo čega od toga biće precrtan za mene. Ja sam toliko radila na sebi da me zaista ne interesuje, ja sam spremna na sve, šta god da mi život servira ja moram da se nosim sa situacijom. Ja sam rekla ovo je moja sudbina i karma i moram da se nosim sa tim, znamo vrlo dobro da sam se povukla iz medija i rijaltija i onda uleti on i u mesec dana se sve izdešavalo, završila sam na stubu srama i na kraju sam shvatila da je ovo velika lekcija.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević progovorila o Aneli i Asminu

Ona je priznala da ju je Asmin već lagao, te naglašava da mu je u njenom životu odzvonilo ako to samo još jedanput pokuša. 

- Shvatila sam da me obmanjuje po tome što ona kao ne postoji, pa da nisu zajedno, tek kad je bio blokiran svima onda je priznao sve. On je takav tip da ne bi priznao ništa ni mrtav i prvi put se susrećem sa takvim muškarcem - prisetila se Dobrojevićeva, pa se osvrnula na priče da Asmin pored ćerke Nore ima i sina:

- Ako je to istina ja ću odma završiti sa njim, on priča da je to laž. Dok mi se ne da dokaz za te neke stvari ja ću odma završiti, njemu je dovoljna još jedna laž i on je završio kod mene. Prema meni je on dobar i bori se, ja njega nisam htela da precrtam i da ugasim tu ljubav, dese se emocije i onda ne možeš da biraš. Mi imamo dve strane priča i nezahvalna je čitava ova priča. Ja se još uvek nisam ostvarila kao majka tako da ne mogu da pričam o tim stvarima. On je meni rekao da mu se toliko zgadila da ga je na kraju i odbila od male, ja nisam ranije imala takve situacije, ali eto kad već želiš da ti kažem sve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading