NOVI HAOS ZBOG IZRAELA! Španski novinar tvrdi da su ga UZNEMIRAVALI zbog podrške Palestini: Neće nas UPLAŠITI!

Autor:

Zabava

11.05.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se i španska televizija, koja smatra da je to ozbiljno kršenje slobode novinara!

NOVI HAOS ZBOG IZRAELA! Španski novinar tvrdi da su ga UZNEMIRAVALI zbog podrške Palestini: Neće nas UPLAŠITI!

Foto: pixabay.com

68. Pesma Evrovizije definitivno će ostati upamćena po svim skandalima koji su se dogodili proteklih nekoliko dana. Sada se oglasio i španski novinar Huan Ma, kreator i osnivač kompanije Bluper. Kako tvrdi na snimku koji je objavio na društvenoj mreži Iks (Tviter), izraelski novinari su ga navodno uznemiravali zbog komentara o stanju u Palestini.

- Za jedanaest godina koliko pratim Evroviziju nikada se nisam osećao tako nesigurno na festivalu. Nekoliko izraelskih novinara odlučilo je da me zastraši i izgrdi jer sam vikao ‘Sloboda Palestini’ nakon probe predstavnice Izraela. Neće nas uplašiti. Neće nas ućutkati - poručio je on.

Incident je prenesen španskom emiteru RTVE koji je to okarakterisao kao ozbiljno kršenje slobode novinara.

Podsetimo, predstavnicu Izraela Eden Golan je publika izviždala na svakoj probi, a ona sve vreme ima pratnju obezbeđenja. Pored toga, danas je diskvalifikovan holandski predstavnik Jost Klajn, nakon čega su predstavnici Irske, Švajcarske i Grčke odbili da prošetaju na defileu zastava tokom jedna od proba.

Eden Golan, koja je trenutno druga na kladionicama, progovorila je o haosu na Evroviziji.

- Došla sam da pokažem svoj glas, da podelim moju ljubav i dar od Boga, nadam se da ću izazvati emocije kod ljudi i ostaviti trag na njihovim dušama, ujediniti ih muzikom - rekla je ona za Rojters pre nekoliko dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Edan Golan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading