PRETUČENA TARA POSLALA MOĆNU PORUKU: Bivša zadrugarka se SKINULA, pa OVAKO uzvratila Danilu! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rijaliti-učesnica uživa u Grčkoj nakon haosa sa bivšim dečkom!

PRETUČENA TARA POSLALA MOĆNU PORUKU: Bivša zadrugarka se SKINULA, pa OVAKO uzvratila Danilu! (FOTO)

Foto: Prntscrn/YouTube/HYPE TV, Instagram.com

Tara Simov, bivša zadrugarka i voditeljka, nedavno je obavestila javnost da je proživela stravično maltretiranje od strane bivšeg partnera Danila Raičevića, sa kojim je dobila dete.

Republika

Foto: instagram.com/dallyraich, printscreen

Tara i Danil

Ona je objavila niz fotografija, snimaka i prepiski, a kako je istakla, prethodnih godinu dana je periodično trpela torturu, te kad god bi potražila pomoć Danilovih roditelja, naizlazila bi na zid, a sve vreme želeći da spase svoje dete i da mu obezbedi normalno i bezbrižno detinjstvo. Tara je na Instagram profilu podelila uznemirujuće fotografije i snimke.

Simova je očigledno odlučila da nastavi dalje, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenadila je vrelom fotografijom u kupaćem kostimu. Tara se oglasila iz Grčke, gde uživa na odmoru, a u okviru naslova objave imala je i snažnu poruku.

- Ti si dijamant, bebo, ne mogu da te slome - napisala je Simova na engleskom jeziku ispod golišave fotografije u kupaćem kostimu, na kojoj se vidi kako sada uživa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Simov je nedavno objavila i jedan citat, koji joj je bio podsetnik da ni po koju cenu ne odustaje od ljubavi i sreće.

- Nemoj da sam te video da odustaješ. Nekad ti život natovari na pleća više nego što možeš poneti, samo kako bi te pripremio za sve što dolazi. Ne zaboravi da isti taj život piše romane - glasila je poruka na Tarinom profilu, koju je podelila nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading